Viceprimarul comunei Dănicei, Mihai Cernatescu: „Agricultura este soluţia salvatoare a fiecărei familii, de ieşire din criză”

 Breaking News

Viceprimarul comunei Dănicei, Mihai Cernatescu: „Agricultura este soluţia salvatoare a fiecărei familii, de ieşire din criză”

Viceprimarul comunei Dănicei, Mihai Cernatescu: „Agricultura este soluţia salvatoare a fiecărei familii, de ieşire din criză”
aprilie 13
09:06 2020

La Dănicei, oamenii îşi văd de treburile lorgospodăreşti, au înţeles pericolul, iar persoanele singure sunt sprijinite de primărie. Viceprimarul comunei Dănicei, Mihai Cernătescu speră că guvernanţii vor găsi soluţii avantajoase care să-l ajute pe micul fermier să depăşească nivelul de subzistență. În opinia lui, agricultura estesoluţia salvatoare a fiecărei familii, pentru ieşirea din criză:

„La primărie cetăţenii vin mai rar, și doar în situaţii extreme. Trecempe la fiecare pe acasă, pentru a ne asiguracă respectă măsurile impuse, iar pentrucei care sunt singuri le luăm noi,de la farmacie medicamente, sau le facem cumpărăturile contra cost.În localitate avem peste 387 de persoane, dintre care 12 persoane au nevoie de sprijinulnostru. Cu toate acesteanu putem sta toţi acasă, eu sunt de părere că trebuie să muncim, cu măsurile de protecţie de rigoare. Peste câteva luni va fi foarte greu, și este momentul ca fiecare cetăţean să îşi muncească pământul pe care îl are. Cred că se va schimba şi mentalitatea guvernanţilorfaţă de produsele noastre româneşti. Eu credcă este momentul să avem mâncarea noastră, produsele noastre,să nu mai plece lumea la muncă în străinătate șisă muncească pământurile străinilor. Noi avem potenţial agricol, dar nu avem piaţă de desfacere, pentru a scădea costurile și amări valoarea.Politicieniinu trebuie să mai îngrădească miculagricultor, el trebuie să aibă posibilitatea să își valorifice produsele. Altfel,degeaba se retrage tineretul la ţară, mai bine pleacă după un loc de muncă mai bine plătit în străinătate, iar terenurile noastre rămân pârloagă”, ne-a precizat viceprimarul comunei Dănicei, Mihai Cernătescu.

În localitate, constructoriiîşi continuăactivitatea

Pe drumul comunal 81se lucrează la amenajarea rigolelor. Lucrările fac parte din proiectul privind asfaltarea drumuluicu fonduri atrase de la Ministerul Dezvoltării. De săptămâna aceasta, constructorii vor relua şi lucrările de înfiinţarea a reţelei de canalizare. Mai mult, este în plină execuţie şi construirea podului peste pârâul Trepteanca. S-au montat grinzile, iar după Paște lucrările se vorfinaliza. `�

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

aprilie 2020
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...