Bujoreni este singura primărie din judeţ care şi-a asumat derularea programului „laptele şi cornul”

 Breaking News

Bujoreni este singura primărie din judeţ care şi-a asumat derularea programului „laptele şi cornul”

Bujoreni este singura primărie din judeţ care şi-a asumat derularea programului „laptele şi cornul”
mai 01
19:24 2020

În cadrul şedinţei de Consiliul Judeţean  Vâlcea din data de 30 aprilie, s-a probat  cu unanimitate de voturi asumarea privind organizarea şi derularea procedurilor de atribuire a contractelor pentru achiziţia produselor acordate în cadrul Programului pentru şcoli al României, pentru anii şcolari 2020-2021 şi 2021 – 2022.

Cu excepția primăriei Bujoreni, toate celelalte unităţi administrative – teritoriale au spus „pas” solicitării venite din partea Consiliului Județean, de a prelua responsabilitatea derulării Programului pentru școli al României.  În această situaţie, Consiliului Județean va repartiza fondurile necesare Primăriei Bujoreni pentru derulare acestui program.

Consiliul Județean Vâlcea a transmis adrese primăriilor, prin care solicita asumarea sau neasumarea responsabilității organizării și derulării procedurilor de atribuire a contractelor  pentru achiziția produselor, aferente Programului pentru școli al României. Este vorba despre programul cunoscut sub denumirea de „Laptele și cornul”, derulat din fonduri europene, prin care elevii primesc, gratuit, produse lactate, de panificație și fructe. Prin urmare  „din totalul de 89 de UAT-uri, doar primăria Bujoreni  a decis asumarea responsabilității  privind  organizare  și derulare  procedurilor din cadrul Programului pentru școli al României.

Gheorghe Gîngu: „”Voi pune accent pe distribuirea acestor produse proaspete şi la timp”

Referitor la motivele care au stat în spatele deciziei de preluare a responsabilităţii privind  derularea  programului „Laptele și cornul”, primarul  localităţii Bujoreni, Gheorghe Gîngu a declarat: „Am primit o adresă din partea Consiliului Judeţean  prin care ne solicita asumarea sau neasumarea responsabilității organizării și derulării procedurilor de atribuire a contractelor  pentru achiziția produselor, aferente programului „laptele și cornul”, iar noi am fost de acord. Astfel, ne vom ocupa noi de licitații și sper să reușim.  Vreau să facem o treabă bună, astfel încât  cornurile, laptele şi merele să fie proaspete, bune,  să fie aduse la timp,  iar copiii şi părinţii să fie mulţumiţi. Prin urmare, după alocare fondurilor de la Consiliul Judeţean, în funcţie de numărul de elevi, vom întocmi caietul de sarcini şi vom scoate la licitaţie. Voi pune accent pe distribuirea acestor produse proaspete şi la timp ” .    

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

mai 2020
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...