Brothers Sport Hub va fi gata la reunirea Costeştiului

În ultimele două luni, profitând de faptul că activitatea fotbalistică a fost complet blocată, lucrările au continuat din plin la Brothers Sport Hub (fosta bază sportivă Oltchim).

Investitorul Marius Voican a anunţat că, la revenirea la antrenamente a echipei Minerul Costeşti, totul va fi complet renovat, pentru că se lucrează în ritm alert.

„Pe 15 mai, când sperăm să se reia antrenamentele de fotbal, terenul principal va fi gata, gazonul a fost refăcut,  tribuna va fi vopsită şi montăm 50 de scaune. De asemenea, vor fi funcţionale două terenuri de tenis, dar şi un bar mobil unde se pot servi băuturi, cafele şi mâncare livrată de la Restaurantul Brothers Pub” a spus Marius Voican.

Ulterior, când sunt aşteptate să vină fondurile europene, până în iarnă, Brothers Sport Hub va continua să se dezvolte. „Pregătim structura la terenurile sintetice, care o sa vină puse prin  luna august. Nocturna, tabela electronică, baloanele, scaunele din tribună, parcarea şi restaurantul şi spaţiile verzi vin pe fonduri europene. Eventual, voi pune pe banii mei un teren sintetic. Nocturna este deja comandată, dar livrarea întârzie din cauza situaţiei actuale. Menţionez că Brothers Sport Hub este noua casă a celor de la Sparta Râmnicu Vâlcea și Elite Juniors Vâlcea!” a anunţat Marius Voican.

Liderul Superligii, Minerul Costeşti aşteaptă să vadă decizia FRF, dacă fotbalul judeţean se va mai relua sau nu. Există posibilitatea disputării doar a ultimelor trei runde din sezonul regular a Superligii sau îngheţarea completă a sezonului, cu clasamentul actual.

De asemenea, rămâne de văzut care va fi decizia FRF în privinţa „barajelor de promovare”, dacă acestea se vor  mai disputa sau liderele din campionatele judeţene vor promova direct în Liga a III-a.  „Băieţii abia aşteaptă să revină la antrenamente, tuturor ne e dor de fotbal. Eu mi-aş dori să dăm baraj de promovare, am discutat şi întărirea lotului până atunci cu un atacant şi un fundaş central. Dacă promovăm fără baraj, ne vom pune la masă toţi factorii de decizie de la Minerul Costeşti şi vom căuta soluţii, pentru că este nevoie de 5-600.000 lei pentru Liga a III-a” a încheiat Marius Voican, investitorul de la Minerul Costeşti.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *