Primăria Perişani continuă investiţiile şi în 2020

 Breaking News

Primăria Perişani continuă investiţiile şi în 2020

Primăria Perişani continuă investiţiile şi în 2020
mai 03
06:59 2020

La Perişani, Ion Sandu a atras atenţia asupra faptului că în localitate au continuat investiţiile în această perioadă. Cu bani din bugetul local s-a construit o sală de sport la şcoala din satul Mlăceni, iar acum se lucrează la amenajarea unui parc de agrement în satul Poiana. Mai mult, primarul are în plan crearea unui spaţiu de picnic pentru cei care doresc să viziteze localitatea, care se va amenaja la intrarea în localitate, în satul Băiaşu. Cu bani europeni, prin GAL „Castra Traiana” se lucrează şi la amenajarea unui spaţiu recreaţional – sportiv în zona centrală a centrului civic, mai exact lângă şcoala din centru, care presupune construirea unui teren multifuncţional de sport, lângă care se va construi şi o clădire în cadrul căreia va fi încorporată o sală de fitness, o sală pentru tenis de masă şi alte sporturi de sală. Prin GAL „Castra Traiana” acest proiect este la a patra accesare. În fosta sesiune, administraţia locală a obţinut trei finanţări pentru achiziţionarea unui utilaj şi dotarea căminului cultural cu costume populare. Al doilea proiect priveşte restaurarea bisericii din satul Mlăceni, construită în anul 1840, este cea mai veche biserică din localitate, declarată monument istoric şi restaurată pentru turismul monahal: „Chiar dacă este pandemie, în localitate s-a lucrat. Avem proiecte care nu suportau amânare. Pentru construirea spaţiului  recreaţional – sportiv investiţia este în procent de 50% executată, în numai două luni de la data începerii lucrărilor. În această perioadă constructorul acestei investiţii nu a oprit lucrările. Mai mult, lucrările demarate prin măsura 7.2. sunt pe punctul de a se finaliza. Investiţia priveşte asfaltarea celor 16 uliţe, iar săptămâna viitoare urmează să mai turnăm startul doi pe celelalte patru uliţe, şi încheiem lucrările. La noi în localitate s-a lucrat şi se lucrează. Şi în momentul de faţă sunt utilaje în toată localitatea, oamenii sunt pe şantiere”, ne-a declarat primarul localităţii Perişani, Ion Sandu. La Perişani, prin absorbţia fondurilor europene s-a accesat un proiect pentru asfaltarea a două drumuri comunale: Perişani – Mlăceni şi Spinu – Podeni, precum şi pentru dotarea căminelor culturale din satele Perişani şi Mlăceni cu echipamente audio-video şi aparatură electronică. Bani europeni au fost atraşi şi pentru proiectul de asfaltare a celor 16 uliţe, investiţie care este în derulare.

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

mai 2020
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...