Florin Verigeanu desfiinţează conducerea FRH: „Federaţia ne prosteşte că se dă o rezoluţie pe teren, soluţia aleasă este una halucinantă”

 Breaking News

Florin Verigeanu desfiinţează conducerea FRH: „Federaţia ne prosteşte că se dă o rezoluţie pe teren, soluţia aleasă este una halucinantă”

Florin Verigeanu desfiinţează conducerea FRH: „Federaţia ne prosteşte că se dă o rezoluţie pe teren, soluţia aleasă este una halucinantă”
mai 05
20:45 2020

Decizia FRH luată în şedinţa CA din 4 mai, prin care stabileşte că din Liga Florilor se mai joacă doar restanţa AHCM Slobozia – CSM Bucureşti, a nemulţumit total campioana SCM Rm. Vâlcea.

Preşedintele secţiei de handbal de la SCM, Florin Verigeanu numeşte soluţia FRH ca fiind una halucinantă şi consideră că echipele sunt umilite doar pentru a mulţumi pe CSM Bucureşti.  „Sub deviza ”Noi vrem să se termine totul pe teren”, FRH umilește echipele din Liga Florilor, pentru a mulțumi CSMB și dispune jucarea doar a restanței AHCM Slobozia – CSMB. Aducem la cunoștință publicului care nu știe, că la ora actuală sunt opt echipe care au în campionat un joc mai puțin. Cu disputarea acestei restanțe, FRH ne prostește că astfel se dă o rezoluție pe teren, astfel campionatul se poate termina după acest joc! Nu mai contează că dacă se joacă toate cele șapte etape, atunci clasamentul se poate modifica și în partea superioară și în partea inferioară a sa. Așa că au ales soluția halucinantă de a juca doar restanța AHCM Slobozia – CSMB, în felul acesta trimițând cu șapte etape înainte de terminarea campionatului pe AHCM Slobozia către retrogradarea în liga a doua iar pe CSMB să sărbătorească cucerirea a încă unui titlu (nu contează că nu s-a terminat campionatul, lui CSMB trebuie să i se decerneze titlul)”.

„Şedinţa Consiliului de Administraţie a fost un haos total”

Şeful clubului vâlcean acuză şi haosul din videoconferinţa CA, în care participanţii au crezut că votează pentru  a se juca toate partidele, iar la final votul a fost consemnat pentru varianta propusă de FRH, prin care se disputa doar restanţa Slobozia-CSM. În plus, Vâlcea acuză că secretarul general a minţit când a spus că are acordul Sloboziei pentru disputarea restanţei. cu CSM Bucureşti „În ședința de C.A. a fost un haos total, în care prezentarea materialelor a fost făcută în așa fel încât nimeni nu a înțeles ce votează. Astfel au ajuns discuții că unii au spus un lucru în ședință, dar s-au trezit cu votul în altă parte, lucru foarte grav, dacă nu chiar penal. Pentru a lămuri aceasta, propun vizionarea începutului de ședință desfășurată prin videoconferință, atunci când s-au propus variantele de continuare a campionatului. Cireașa pe tort a fost pusă bineînțeles de secretarul general Cristina Vărzaru, care a dezinformat membrii C.A. că AHCM Slobozia a trimis corespondență către FRH că este de acord să joace meciul! Minciună, pe care conducătorii de la Slobozia o demască și arătând de fapt că ei au răspuns la cele două întrebări pe care FRH le-a pus clubului cu privire la finanțarea echipei în următorul campionat”.

„FRH ne crede pe toţi retardaţi”

Oficialul campioanei consideră că FRH a umilit cluburile din Liga Florilor prin adresa ulterioară şedinţei CA, prin care li se cerea opinia, dacă se pot juca toate cele şapte etape rămase.  „Ca lipsă de respect și umilire a echipelor, FRH vine după ce s-a luat această decizie să întrebe cluburile dacă sunt de acord să se joace celelalte jocuri din campionat în lunile iulie și august. Probabil că ne cred pe toți niște retardați, căci numai așa îmi pot explica cum poate veni FRH cu o asemenea întrebare ”nereușită”, ca să nu îi spun astfel. Și ne mai povățuiește secretarul general într-un interviu dat după ședința C.A. că fiecare club trebuie să își facă strategia proprie, când își aduce jucătoarele în țară, de parcă poți să le aduci când vrei tu, nu când  ordonanțele în vigoare permit reluarea zborurilor între țări. Spre deosebire de cum a procedat FRH, cluburile au invitat la discuții reprezentații FRH atunci când într-o ședință organizată de cluburi, au fost dezbătute aspecte din regulamentul de organizare și desfășurare a competițiilor de handbal, invitație pe care FRH nu a onorat-o.

În plus, Verigeanu este convins că handbalul nu se poate relua în iunie şi crede că următoarea şedinţă a CA, anunţată pe 18 mai, va modifica din nou ultima decizie. „Și ar mai fi multe de discutat, dar aș mai vrea să atrag atenția la un singur lucru. Comunicatul dat de președintele țării spune foarte clar că se reia doar sportul profesionist. Cu părere de rău vă anunțăm, dacă nu știați, că handbalul nu este sport profesionist. Așteptăm următoarea ședință care anulează actuala ședință!” a încheiat Florin Verigeanu.

Despre autor

Adi Georgescu

Adi Georgescu

Redactor sportiv

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

mai 2020
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...