Şcolile, prioritatea administraţiei din Şuşani

 Breaking News

Şcolile, prioritatea administraţiei din Şuşani

Şcolile, prioritatea administraţiei din Şuşani
mai 12
18:30 2020

În şcolile din localitatea Şuşani învaţă 365 de copii. Începând cu noul an şcolar, aceştia vor învăţa în locaţii noi, modernizate şi amenajate. Acest lucru se datorează administraţiei locale condusă de Gigi Staiu şi Gheorghe Constantinescu, care au reuşit să obţină finanţare pentru modernizarea a trei unităţi de învăţământ de pe raza localităţii. Suma totală pentru reabilitarea şcolilor Uşurei, Râmeşti şi Stoiculeşti ajunge la un milion de euro. Pe lângă cele trei unităţi de învăţământ, comuna Şuşani a mai atras fonduri şi pentru modernizarea şi extinderea sistemului de alimentare cu apă, lucrare aflată în plină execuţie, dar şi pentru construcţia a şase poduri şi modernizarea dispensarului uman:

„Avem proiecte anul acesta în plină execuţie. Lucrările privind alimentarea cu apă se vor finalizafoarte curând. Modernizarea Şcolii de la Râmeşti este în procent de 90% realizată, la Şcoala din satul Uşurei se lucrează, suntem pe ultima sută de metri, dar şi Şcoala din satul Stoiculeşti îşi va deschide porţile în toamna acestui an. Din proiectul de construire a celor şase poduri, lucrările la un pod s-au finalizat, al doilea pod urmează să se finalizeze în două săptămâni, urmând construirea celorlalte patru poduri”, ne-a declarat viceprimarul cu atribuţii de primar Gheorghe Constantinescu.

Proiecte şi investiţii în infrastructură

Totodată, administraţia locală are în plan identificarea fondurilor pentru asfaltarea drumurilor comunale pe o lungime de 5 kilometri: „În acest proiect sunt prinse toate uliţele comunale şi finalizăm infrastructura rutieră. Mai mult, aşteptăm să treacă această situaţie, să intrăm în normalitate, cu toţii să fim sănătoşi, fiindcă avem proiecte de îndeplinit. Am văzut că majoritatea primarilor gândesc introducerea reţelei de gaze. Şi noi avem un proiect în acest sens şi chiar este aprobat, împreună cu localitatea Cârlogani din judeţul Olt”, ne-a mai spus viceprimarul cu atribuţii de primar, Gheorghe Constantinescu.

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

mai 2020
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...