Investiţii în stadiul de recepţie finală, la Creţeni

 Breaking News

Investiţii în stadiul de recepţie finală, la Creţeni

Investiţii în stadiul de recepţie finală, la Creţeni
mai 14
18:56 2020

La Creţeni, proiectele cu fonduri atrase de la Ministerul Dezvoltării sunt aduse la stadiul de recepţie finală. Primarul Ion Spîrleanu spune că, până în toamna acestui an inclusiv lucrările la grădiniţa cu program normal se vor finaliza. De asemenea, reabilitarea căminului cultural, modernizarea dispensarului uman şi asfaltarea a trei kilometri de drum sunt lucrări pe ultima sută de metri. „Aşteptăm cu nerăbdare ca lucrurile să revină cât mai repede la normalitate, fiindcă avem proiecte depuse în vederea finanţării, pentru asfaltarea drumurilor comunale, pe o lungime de 3 kilometri şi proiectul de alimentare cu gaze, iar prin master planul judeţului dorim înfiinţarea reţelei de canalizare, proiect pentru care, în toamna acestui an se va termina licitaţia. Pe valea Pesceanei s-a dat ordinul de începere a lucrărilor de asfaltare, se face organizarea de şantier, au fost aduse deja utilaje” ne-a precizat primarul localităţii Creţeni, Ion Spîrleanu.

DJ 677 A, de la Suteşti la Creţeni, Amărăşti, Glăvile, Pesceana, până la Şirineasa a intrat în reabilitare

Localitatea Creţeni beneficiază de 12 kilometri de canalizare şi 26 de kilometri de apă, iar prin master planul judeţului se va face o extindere la reţeaua de canalizare. Cel mai bun lucru pentru întreaga vale a Pesceanei este faptul că au început lucrările de modernizare a drumului judeţean 677 A,pe o lungime de 35,22, kilometri, de la Suteşti, Creţeni, Amărăşti, Glăvile şi Pesceana, până la Şirineasa. Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a semnat ordinul de începere a lucrărilor în cadrul cărora se vor reabilita 7 poduri, se vor construi peste 626 de podeţe de acces la proprietăţi şi de vor reabilita cele existente, se vor amenaja peste 40 de kilometri de şanţuri de protecţie din beton, rigole, trotuare, precum şi lucrări de consolidare a platformei drumului, în mai multe zone.

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

mai 2020
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...