Alexandru Dediu: „Guvernul PNL şi-a asumat o sarcină uriaşă, a încercat să răspundă aşteptărilor noastre şi până acum a reuşit”

 Breaking News

Alexandru Dediu: „Guvernul PNL şi-a asumat o sarcină uriaşă, a încercat să răspundă aşteptărilor noastre şi până acum a reuşit”

Alexandru Dediu: „Guvernul PNL şi-a asumat o sarcină uriaşă, a încercat să răspundă aşteptărilor noastre şi până acum a reuşit”
mai 19
16:10 2020

Primarul liberal al localităţii Păuşeşti Măglaşi afirmă că Guvernul Orban a luat cele mai bune măsuri privind lupta împotriva propagării noului coronavirus, chiar dacă mulţi spun că au fost şi sunt în continuare măsuri exagerate. Starea de urgenţă sau starea de alertă punerea în izolare şi carantinare, închiderea şcolilor, a magazinelor, a frontierelor, interzicerea evenimentelor sunt măsuri luate nu doar în România ci în toată lumea, din cauza pandemiei de Covid-19. Guvernul PNL a conturat un pachet economic bun de susţinerea a economiei, iar măsurile de carantinare au fost aplicate pentru a salva cât mai multe vieţi, afirmă Alexandru Dediu:

„Starea de urgenţă s-a încheiat, suntem în starea de alertă, cu restricţii ceva mai puţine, adică avem mai multă libertate din partea autorităţilor. Din punctul meu de vedere această îngăduinţă înseamnă responsabilitate din partea fiecăruia dintre noi, iar eu am încredere că cetăţenii vor rămâne responsabili. Virusul nu dispare prin nici un decret guvernamental, cu toţii ştim că trebuie să respectăm nişte măsuri simple de igienă personală şi distanţare socială şi să ne continuăm activitatea având în atenţia noastră aceste măsuri. Trebuie să fim responsabili pentru noi şi pentru cei de lângă noi, în această perioadă. Acest Guvern PNL şi-a asumat o sarcină uriaşă, să ne ofere nouă, cetăţenilor, siguranţă şi protecţie în faţa acestui virus. A încercat să răspundă aşteptărilor noastre şi până acum a reuşit. A conturat un pachet economic bun, de susţinerea a economiei, iar măsurile de carantinare au fost aplicate pentru a salva cât mai multe vieţi, chiar dacă mulţi spun că au fost şi sunt în continuare exagerate. Vom ieşi mai puternici din această criză. În lume, numărul morţilor din cauza acestei pandemii depăşeşte 300 de mii, iar acest lucru nu este acceptabil. România, datorită măsurilor restrictive luate la timp de Guvernul PNL a reuşit să ţină sub control pandemia. În urmă cu 50 de ani a mai avut loc o pandemie, în anii 1968- 1969, când au murit peste un milion de oameni, iar atunci nici o ţară nu a oprit economia în încercarea de a stopa epidemia şi, evident, economia a gemut din toate încheieturile. În 1918 a fost gripa spaniolă, care a ucis mai mulţi oameni decât în Primul Război Mondial, şi nici atunci nu s-a luat nici o măsură, şi nu ştiu dacă a meritat, fiindcă economia a fost şi atunci la pământ. Prin urmare, pentru a ne redresa‚ salvarea fiecărei vieţi merită, şi fac această precizare pentru că fiecare om preţuieşte mult în societăţile noastre, este important pentru modul colectiv în care funcţionăm noi să fim responsabili în această perioadă”, a ţinut să precizeze primarul liberal al localităţii Păuşeşti Măglaşi, Alexandru Dediu.

În plină pandemie, societăţile şi constructorii şi-au continuat activitatea

În localitatea Păuşeşti Măglaşi activitatea a continuat în această perioadă, ne informează Alexandru Dediu. „Noi am continuat activitatea, societăţile şi constructorii au întrerupt lucrările, evident cu măsurile de protecţie de rigoare. Sunt în plină execuţie lucrările pentru centrul de zi şi unitatea de specialitate pentru îngrijirea la domiciliu a persoanelor vârstnice. Lucrările se vor finaliza în toamna acestui an. În localitate se lucrează şi la amenajarea trotuarelor şi, tot în această perioadă, s-au finalizat lucrările de construire a unei punţi pietonale în satul Ulmeţel, peste pârâul Valea de Brădet. Sistemul de gaze naturale, pe o lungime de 22 de kilometri este depus în vederea finanţării. Mai mult, am început amenajarea centrului civic prin amenajare peisagistică. Constructorii m-au întrebat dacă sunt de acord să lucreze, şi evident că am fost de acord, dar cu măsurile de protecţie de rigoare şi disciplină. Asta trebuie să facem, să mişcăm roata. Respectăm măsurile impuse de Guvern, nu facem plimbări inutile, respectăm măsuri simple de igienă personală şi distanţare socială şi ne continuăm activitatea. Starea de alertă este de fapt, o stare de responsabilitate a fiecăruia dintre noi”, şi-a exprimat părerea primarul localităţii Păuşeşti Măglaşi, Alexandru Dediu.

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

mai 2020
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...