Constantin Neagoie, dezamăgit de actualul guvern

 Breaking News

Constantin Neagoie, dezamăgit de actualul guvern

Constantin Neagoie, dezamăgit de actualul guvern
mai 21
10:21 2020

Elena BUDI

Primarul comunei Ioneşti, Constantin Neagoie este foarte dezamăgit de actualul Guvern. Lăsând la o parte faptul că, la ultima rectificare bugetară acesta nu s-a ales cu nimic, în perioada acestei pandemii primarul a încercat să fie un bun samaritean şi să îşi ajute aproapele. 

Sponsorizări refuzate de comunele din jur şi spitale

Acesta a încercat să ofere gratuit tone de biocid pentru dezinfectare primăriilor învecinate, dar şi Spitalului Judeţean Vâlcea, unde bunăvoinţa i-a fost respinsă pe motiv că soluţia nu era omologată: „Am vrut să sponsorizez primăriile, şi mai ales Spitalul Judeţean Vâlcea, dar nu au vrut să accepte ajutorul meu. Directorul spitalului mi-a spus că nu crede că îi ofer un produs omologat, deşi este total neadevărat, biocidul este omologat şi are totul în regulă”, a mărturisit primarul comunei Ioneşti. Proiectele pe care primarul voia să le realizeze pentru comună au fost puse în aşteptare deoarece, din lipsa banilor, nu se pot pune momentan în aplicare. Constantin Neagoie speră ca alegerile locale să nu se amâne mult timp, deşi consideră că, fiind pandemie, este probabil ca acestea să aibă loc abia spre sfârşitul anului, sau chiar în 2021. Primarul este dezamăgit de noua guvernare, spunând că nu este bine să li se ofere prea multă putere. 

Dezinfecţie zilnică în localitate

Anul acesta a fost un an nefavorabil pentru comuna Ioneşti, festivalurile specifice comunei au fost mutate pentru următorul an, datorită acestei pandemii. Pe toată perioada stării de urgenţă şi nu numai primarul a dezinfectat zilnic toată comuna, inclusiv DN64, a avut grijă ca persoanele vârstnice să îşi primească hrana şi a făcut vizite periodice pentru a se asigura că oamenii înţeleg situaţia actuală a infectării cu Covid-19. În contextul relaxării, primarul consideră imperativ ca oamenii să mai stea în case încă două săptămâni, să îşi ia în continuare măsurile de precauţie şi să iasă din casă doar dacă este strict necesar. „Acum de când începe această stare de relaxare, oamenii vor fi mult mai vulnerabili, de aceea cred că este mai bine să continuăm să ne izolăm la domiciliul şi să ieşim pentru strictul necesar sau pentru muncă, măcar două săptămâni trebuie să fim atenţi, până vedem cum va evolua acest virus acum, că nu mai sunt restricţii. Firmele trebuie să  îşi reia activitatea, dar în condiţii de igienă şi protecţie maxime, economia este la pământ şi trebuie repornită cumva”, a adăugat primarul comunei Ioneşti.

Despre autor

Budi Elena

Budi Elena

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

mai 2020
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...