Minerul Costeşti este prima echipă care îşi reia pregătirile

Liderul Superligii Vâlcea, Minerul Costeşti este prima echipă de la judeţ care îşi reia pregătrile, respectând normele în vigoare impuse de autorităţi. Costeşti este şi cea mai interesată echipă de acest aspect, urmând a reprezenta judeţul la „barajul” în trei pentru promovarea în Liga a III-a. Minerii nu vor merge la stadion, deoarece nu pot folosi deocamdată mingea şi vor alerga în zone mai liniştite din preajma oraşului.

„Ne reunim de marţi, respectând toate condiţiile impuse de către autorităţi, pe grupuri de câte 3 jucători. În primele două săptămâni mergem pe reacomodarea la efort, doar pe partea fizică. Ne organizăm în grupuri de câte trei, eu şi Mihai Lungan vom sta cu băieţii şi usor, uşor trebuie să dăm drumul la treabă. Sper să revenim repede la normal, nu s-a mai întâlnit nimeni vreodată cu o astfel de situaţie. Trebuie să începem din timp, să fim pregătiţi, să nu ajungem la accidentări nedorite. La noi la judeţ este o situaţie mai fericită, noi suntem distanţaţi şi este cert că mergem la barajul de promovare” a anunţat antrenorul principal, Marius Vlădoi. Minerul Costeşti are 12 puncte avans faţă de a doua clasată, Cozia Călimăneşti.

Cum se ştie, FRF a decis anularea tragerii iniţiale la sorţi a „barajelor”, în care Vâlcea urma să înfrunte Dâmboviţa. Federaţia va efectua altă tragere la sorţi, „barajele” urmând a se disputa la vară pe teren neutru, în serii de câte trei echipe, doar prima clasată urmând a fi sigură de promovare. Fiecare formaţie va disputa un singur joc împotriva fiecăreia dintre celelalte două echipe din mini-grupă.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *