Localnicii din Buneşti au parte de toate utilităţile

 Breaking News

Localnicii din Buneşti au parte de toate utilităţile

Localnicii din Buneşti au parte de toate utilităţile
mai 25
11:51 2020

La Buneşti, Viorel Radi speră ca şi anul acesta investiţiile să continue, fiindcă localităţile au nevoie de proiecte, iar acest lucru poate debloca o bună parte din situaţia economică precară provocată de criza coronavirusului. Prin realizările din timpul mandatelor sale se justifică aprecierea de a fi „unul dintre cei mai activi primari din judeţ”. Întreprinzător din fire, primarul Radi susţine că oamenii din localitatea pe care o conduce merită să beneficieze de toate condiţiile traiului de la oraş şi s-a străduit să le ridice nivelul de trai prin utilităţile create. Viorel Radi consideră că nu poate pleca de la cârma localităţii fără să depună toate eforturile în acest sens. Încă din anul 1997 s-a realizat alimentarea cu apă a satelor Buneşti, Titireci, Fireşti, Răpăneşti, Teiuşu şi canalizarea pentru satele menţionate. Din 1996, de când a câştigat pentru prima oară mandatul de primar al comunei Buneşti, Viorel Radi s-a remarcat prin faptul că a reuşit să asigure toate utilităţile necesare localnicilor, astfel încât aceştia sunt dispuşi să îi dea posibilitatea exercitării unui nou mandat, cel de-al cincilea. Mereu a dorit să demonstreze că se poate face ceva bun pentru comuna Buneşti, indiferent de culoarea politică. Chiar dacă partidul din care face parte a fost în opoziţie, în timpul mandatelor sale localitatea a căpătat o altă înfăţişare. Tot ceea ce a realizat în comună s-a datorat echipei din Primărie, fără de care obiectivele propuse nu ar fi putut prinde contur, dar mai ales cu sprijin financiar primit de la Consiliul Judeţean:

„Am ambiţii foarte mari, de a aduce nivelul de trai din localitatea Buneşti la standarde europene, chiar dacă, în localitate, de 15 ani există reţea de canalizare, iar sistemul de apă este implementat din 2002. Anumite sate au beneficiat de reţea de apă din anul 1997, cum ar fi satul Teiuşu, unde întreg satul lua apă dintr-o singură fântână, iar fântâna se afla la o distanţă de 1,5 kilometri. Prin urmare, primul lucru pe care l-am făcut este acela că am asigurat sursa de apă cetăţenilor din zona respectivă, iar drumurile din localitatea Buneşti sunt asfaltate de peste 15 ani, iar o altă parte de 22 de ani. Astăzi, în localitate infrastructura rutieră este realizată în procent de 90%, de peste 10 ani. Mai sunt case răzleţe, unde nu putem să justificăm investiţia pentru a duce asfalt la o distanţă de 1,5 kilometri pentru o singură casă. Nu a fost uşor, este foarte greu să pui în practică un proiect, durează cel puţin doi sau trei ani. În prezent suntem în evaluare şi la proiectul de înfiinţare a reţelei de gaze naturale pe o lungime de 27 de kilometri, care se află în procedura de evaluare, dar şi la drumurile locale pe o lungime de 11 kilometri. În acest proiect sunt drumuri care au mai fost asfaltate, dar le-a trecut termenul şi s-au degradat”, a precizat Viorel Radi, primarul localităţii Buneşti. În această perioadă au continuat şi lucrările la extinderea reţelei de canalizare, dar şi la reabilitarea unor drumuri comun

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

mai 2020
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Ultimele comentarii

拽住讚讛 bell sidetrack 拽住讚讜转 诇讬诇讚讬诐 专讜讝谉 讜诪讬谞抓 surv锚tement nike rouge violet vinted samsung galaxy a7...

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...