Ce ne interesează?

 Breaking News

Ce ne interesează?

Ce ne interesează?
mai 28
14:38 2020

Când pui o asemenea întrebare se pot oferi o sumedenie de răspunsuri, dar răspunsul principal este CETĂȚEANUL.

Contextul politic  în care se vor desfășura aceste alegeri locale din anul 2020 este caracterizat de  tensiunea  dată de pandemia de coronavirus. Consecințele acestei crize mondiale, amplificate și de zona economică au destabilizat echilibrul din societatea românească. Cu toate că este neplăcută această situație, iar instituțiile abilitate fac anumite recomandări, vom continua să punem în aplicare programul Deschidem orașul. Propunem un asemenea program pentru că are ca scop sănătatea economică a municipiului Râmnicu Vâlcea.

Vom face în continuare o succintă prezentare a principalelor puncte pentru  relansarea economică a municipiului Râmnicu Vâlcea  pe care candidatul Virgil Pîrvulescu vrea să le  pună în practică din momentul câștigării alegerilor locale. Întreaga activitate a viitorului primar se va desfășura  sub egida măsurilor de relansare economică a municipiului Râmnicu Vâlcea.  Avem ferma convingere că în epoca post-partidului dominant, de tip local, un municipiu care aspiră la modernitate, autenticitate şi independență economică  își poate atinge scopurile doar pășind pe calea unui management social. Prin acest management dorim să cuprindem aspectele vieții economice, sociale, culturale, educaționale ale municipiului pentru a depăşi vremurile dificile. Schimbarea actorilor scenei politice a creat impresia că lumea veche a rămas în urma dinamicii sociale. Tensiunile economice, factorul politic din ultimii ani, felul în care rețelele de influență au profitat de pe urma distrugerii sectoarelor economice ale municipiului au aruncat în derivă locuitori, nu numai ai municipiului, ci și ai județului, pentru că ei  au fost cei care au plătit factura tranziției și au fost cuprinși de valul dezamăgirii.  Probabil că mulți au căutat tot felul  de modele, mai mult sau mai puțin sustenabile, dar cel mai importat lucru e faptul că avem nevoie de o radiografie locală.

Prin cei 11 pași pentru relansarea economică a municipiului Râmnicu Vâlcea din programul Deschidem orașul, dar nu numai, vrem să redăm o șansă la dezvoltare, ele reprezintă un punct de pornire și nicidecum obstacole, așa cum unii s-au grăbit să le demanteleze fără a le analiza cu atenție.  Modelele propuse de către candidatul PNL, Virgil Pîrvulescu, sunt pentru a reface economia municipiului, pentru a oferi o perspectivă tinerilor în sectorul muncii. Amintim faptul că  guvernele PSD, partenerii de alianță ai primarului Gutău,  au cerut de două ori sistarea activității CET Govora, în 2015 și în 2018, iar lucrurile acestea s-au întâmplat la acel moment  pentru că aparatul de conducere de la Consiliul Județean Vâlcea, plus Primăria Râmnicu Vâlcea nu au realizat investițiile de mediu. Situația de la CET nu mai poate fi ascunsă. Administrația Primăriei a preferat să  investească banii vâlcenilor în lucrări de altă natură, mai puțin importante. Am ajuns în anul 2020 să discutăm despre siguranța termică a vâlcenilor. 

Interesant va fi ce ne mai promite și în acest an domnul primar Gutău. Nu ne propunem să facem un meci de ping-pong – poate o scurtă recomandare: mai multă atenție pe ce semnați pentru că sunt multe greșeli de analiză și conținut – , iar fiecare să prezinte idei de dragul conversației. Suntem interesați de a avea un contract onest cu cetățenii municipiului Râmnicu Vâlcea și să venim în sprijinul lor. Vom prezenta detaliat în perioada următoare programul destinat municipiului nostru!

Claudia BANU, Președinte al PNL Rm.Vâlcea

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

mai 2020
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Ultimele comentarii

拽住讚讛 bell sidetrack 拽住讚讜转 诇讬诇讚讬诐 专讜讝谉 讜诪讬谞抓 surv锚tement nike rouge violet vinted samsung galaxy a7...

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...