Nicolae Sărdărescu: „La Horezu, în doar trei ani şi jumătate, valoarea totală a proiectelor este de peste 900 de miliarde de lei vechi”

 Breaking News

Nicolae Sărdărescu: „La Horezu, în doar trei ani şi jumătate, valoarea totală a proiectelor este de peste 900 de miliarde de lei vechi”

Nicolae Sărdărescu: „La Horezu, în doar trei ani şi jumătate, valoarea totală a proiectelor este de peste 900 de miliarde de lei vechi”
iunie 01
09:58 2020

În Horezu au început lucrările de modernizare a centrului

„Au început lucrările de modernizare a centrului orașului nostru. Lucrările vor dura maxim 1 an și vor transforma Horezu într-un oraș cu adevărat turistic.Finanțarea este europeană (prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020) și are o valoare totală de 5.599.819,89 lei”

Administraţia locală din Horezu a atras sume importante de bani prin  programe europene şi Ministerul Dezvoltării Regionale pentru implementarea unor proiecte de mare importanţă la nivel local, proiecte care susţin dezvoltarea oraşului prin realizarea unor lucrări de infrastructură rutieră, tehnico-edilitară şi socio-educativă: „La Horezu, în doar trei ani şi jumătate, valoarea totală a proiectelor este de peste 900 de miliarde de lei vechi, investiţii care sunt în diverse stadii de implementare. Toate proiectele sunt importante pentru Horezu, pentru că astăzi oraşul are nevoie foarte mare de investiţii. Cu cât există mai mulţi bani atraşi, cu atât există proiecte care schimbă faţa unui oraş, aşadar fondurile reprezintă investiţii sigure”, a precizat primarul oraşului Horezu, Nicolae Sărdărescu.

În opinia primarului Sărdărescu, absorbţia fondurilor constituie motorul dezvoltării infrastructurii necesară pentru investitori, turişti şi cetăţeni. Spune că trebuie să existe un mixt între absorbţia fondurilor, atragerea de investitori, parteneriate şi o evaluare periodică care trebuie să existe la nivel de comunitate: „Nu poţi să dezvolţi o localitate urbană dacă nu ai posibilitatea accesării fondurilor pe toate axele.  De exemplu, pe linia accesării fondurilor de la stat, privind modernizarea infrastructurii, unde oraşul Horezu a avut acces prin PNDL, Primăria Horezu a obţinut cinci proiecte în acest exerciţiu financiar, dintre care două pentru modernizarea infrastructurii. Acest lucru s-a întâmplat în măsura în care noi am depus la Ministerul Dezvoltării 10 proiecte şi mai avem pregătite alte 5 proiecte, în vederea finanţării”, a precizat primarul oraşului Horezu, Nicolae Sărdărescu.

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

iunie 2020
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Ultimele comentarii

拽住讚讛 bell sidetrack 拽住讚讜转 诇讬诇讚讬诐 专讜讝谉 讜诪讬谞抓 surv锚tement nike rouge violet vinted samsung galaxy a7...

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...