Acţionarii SC Olăneşti Riviera SA au decis contractarea unui credit de investiţii în sumă de 3 milioane de lei

 Breaking News

Acţionarii SC Olăneşti Riviera SA au decis contractarea unui credit de investiţii în sumă de 3 milioane de lei

Acţionarii SC Olăneşti Riviera SA au decis contractarea unui credit de investiţii în sumă de 3 milioane de lei
iunie 02
18:23 2020

Luna trecută a avut loc şedinţa Adunării Generala Ordinare a Acţionarilor de la SC Olăneşti Riviera SA din Băile Olăneşti, întrunită ad-hoc la sediul societăţii, în prezenţa acţionarilor Maria şi Ion Tudor, reprezentând 100% din capitalul social, care au fost de acord cu întrunirea adunării generale. Constatând că sunt îndeplinite condiţiile legale şi statutare pentru validitatea dezbaterilor şi deliberărilor adunării, cu unanimitate de voturi, acţionarii SC Olăneşti Riviera SA au hotărât contractarea de la Banca Transilvania a unui credit de investiţii în sumă de 3 milioane de lei pe o perioadă de 60 de luni, în condiţiile negociate cu banca, cu perioada de utilizare 60 de zile şi rambursabil în 58 de rate lunare egale, având ca obiect refinanţarea investiţiilor realizate din surse proprii de către societate, precum şi finanţarea parţială a investiţiei rămasă de executat în cadrul proiectului care vizează „Construire bază de tratament”. Creditul este garantat: cu contract de ipotecă mobiliară asupra încasărilor şi soldului contului curent şi al subconturilor deschise de SC Olăneşti Riviera SA la Banca Transilvania, la valoarea necesarului de garantat, cu înscriere la AEGRM şi cu contract de ipotecă imobiliară asupra unor proprietăţi. Acţionarii SC Olăneşti Riviera SA au mai decis împuternicirea doamnei Mirela Handolescu, în calitate de preşedinte al consiliului de administraţie să semneze în numele şi pe seama societăţii contractul de credit şi contractele de ipotecă mobiliară; orice act adiţional la contractul de credit sau orice act adiţional la contractele de ipotecă mobiliară; orice contract nou de ipotecă mobiliară. Anul trecut, acţionarii SC Olăneşti Riviera SA au decis revocarea doamnei Liliana Ioana Uţă din funcţia de administrator şi preşedinte al consiliului de administraţie. Totuşi, Liliana Ioana Uţă şi-a păstrat în continuare funcţia de director general al societăţii. Acţionarii SC Olăneşti Riviera SA au mai aprobat numirea începând cu data de 5 octombrie 2019 a doamnei Mirela Handolescu în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie. Durata mandatului este de 4 ani. S-a actualizat actul constitutiv al societăţii, ca urmare a hotărârii, care a fost semnat de Mirela Handolescu, în calitate de preşedinte al Consiliului de Administraţie al SC Olăneşti Riviera SA. Societatea a fost înfiinţată în anul 1990 prin Hotărârea Guvernului numărul 1041/1990 şi este predecesoarea Întreprinderii Balneare de Stat Olăneşti, înfiinţată în 1945.

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

iunie 2020
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...