Se va realiza monografia militară a judeţului Vâlcea

 Breaking News

Se va realiza monografia militară a judeţului Vâlcea

Se va realiza monografia militară a judeţului Vâlcea
iunie 04
13:43 2020

Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale din cadrul Ministerului Afacerilor Interne a depus o scrisoarea către Consiliul Judeţean Vâlcea, solicitând  întocmirea Monografiei economico-militare a judeţului Vâlcea până la sfârşitul semestrului 1 al anului 2020, cu sprijinul Structurii Teritoriale pentru Probleme Speciale (STPS) Vâlcea.

Proiectul monografiei se întocmeşte o dată la 4 ani, se actualizează anual, până la sfârşitul semestrului 1 şi se adoptă prin hotărâre a consiliului judeţean. Monografia economico-militară a judeţului reprezintă documentul care cuprinde date şi informaţii referitoare la principalele elemente geografice şi de infrastructură, resursele materiale, energetice şi umane, precum şi alte date şi informaţii din cadrul unităţilor administrativ-teritoriale necesare pentru susţinerea efortului de apărare, asigurare a ordinii publice şi securităţi naţionale, pentru prevenirea şi gestionarea situaţiilor de urgenţă şi de criză, precum şi pentru acordarea Sprijinului Naţiunii Gazdă (HNS) în cadrul acţiunilor cu statele membre NATO şi partenere. Proiectul aprobat în cadrul şedinţei ordinare a consiliului judeţean din 29 mai cuprinde: istoria şi geografia unităţii administrativ-teritoriale, memoriu, ca parte introductivă a monografiei; structura demografică şi fondul de locuinţe; reţeaua hidrografică; sursele de apă potabilă şi industrială; instituţiile de învăţământ, etc. Monografia economico-militară a judeţului Vâlcea este o lucrare care conţine documente care vor fi păstrate, mânuite şi gestionate conform nivelului de clasificare secret de serviciu şi se află stocate pe suport electronic, iar consultarea acesteia se face doar pe baza autorizaţiei de acces la documentele clasificate, la Biroul Cancelarie din cadrul Consiliului Judeţean Vâlcea. După adoptarea proiectului monografiei, Consiliul Judeţean Vâlcea va asigura multiplicarea monografiei pe suport hârtie şi pe disc optic, în trei exemplare, şi va pune la dispoziţie câte un exemplar sub forma de document unitar.

Despre autor

Budi Elena

Budi Elena

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

iunie 2020
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...