Guvernul PNL îi sprijină pe vâlceni

 Breaking News
  • No posts were found

Guvernul PNL îi sprijină pe vâlceni

Guvernul PNL îi sprijină pe vâlceni
iunie 10
18:42 2020

Ministrul Ion Ștefan, membru important al guvernului PNL,  a semnat ordinul privind alocarea sumelor aferente finanțării Programului de construcții de locuințe sociale și de necesitate, pentru anul 2020. Prin acest program sunt avute în vedere 54 de obiective din judeţele ţării, însumând un total de 2.483 de apartamente, iar valoarea totală ajunge la 68.713.297 lei. În plus, în finanțare intră și 8 obiective noi, adică 266 de apartamente în valoare 800.000 lei.

În acest program se află şi judeţul Vâlcea cu municipiul Râmnicu Vâlcea care primeşte suma de 5.000.000 lei, fiind astfel în primele 10 judeţe ca suma de bani alocată. Pentru aceste proiecte de la nivel naţional, statul sprijină  financiar aceste locuinţe prin alocarea de fonduri de la bugetul de stat în completarea fondurilor din bugetele locale, prin intermediul bugetului Ministerului Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, la solicitarea fundamentată a consiliilor locale.

Promovarea acestor locuinţe are ca scop asigurarea unor condiţii de locuit pentru categoriile sociale care se află în dezavantaj şi care sunt prevăzute de lege. În această categorie, potrivit legii, intră cetăţenii care au un venit mediu net lunar de persoană, realizat în ultimele 12 luni, sub nivelul câştigului salarial mediu net lunar pe total economie aşa cum este oferit de Institutul Naţional de Statistică prin datele statistice.

Până în prezent agenda Ministrului Ion Ştefan este încărcată cu verificarea şi aprobarea noilor proiecte naţionale de care România are nevoie. În timp ce PSD-ul e ridicol în propuneri, doar mimând în opoziţie. În cei doi ani de guvernare a PSD-ului, cheltuielile cu investiţiile au fost minime de 3,1% din PIB în 2017 şi de 3,6% din PIB în 2018, în condiţiile în care aproape 1,8% din PIB din investiţii s-a dus în fiecare an în domeniul Apărării. În doi ani de guvernare PSD nu a investit nimic şi nu a început niciun proiect mare de infrastructură.

Departamentul de comunicare al PNL Vâlcea

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

iunie 2020
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...