Primarul comunei Sălătrucel, nemulţumit de felul cum a gestionat Guvernul perioada de criză

 Breaking News
  • No posts were found

Primarul comunei Sălătrucel, nemulţumit de felul cum a gestionat Guvernul perioada de criză

Primarul comunei Sălătrucel, nemulţumit de felul cum a gestionat Guvernul perioada de criză
iunie 12
08:26 2020

Primarul comunei Sălătrucel nu stă pe loc, în toată perioada aceasta s-a dedicat cetăţenilor, le-a oferit siguranţă şi a continuat să lucreze la proiectele pe care le avea în desfăşurare. Din bugetul local, Nicolae Sima realizează o extindere a reţelei de apă potabilă pe o lungime de 1,5 kilometri pentru aproximativ 300 de persoane care nu au apă potabilă. Totodată, pentru jucătorii comunei, primarul a achiziţionat, tot din bugetul local un container de tip vestiar, care a fost amplasat pe stadion. În perioada următoare toată instalaţia electrică va fi finalizată, iar apoi containerul va fi pus în funcţiune. „Nu am stat deloc în această pandemie, am lucrat în condiţii de siguranţă, şi am finalizat o parte dintre proiecte. Acum aşteptăm un nou program de finanţare, deoarece am proiecte depuse, dar nu avem finanţare pentru ele”, a mai adăugat primarul Sima.
Nicolae Sima: „Sunt convins că alegerile vor avea loc anul acesta”
Pentru perioada în care şcoala s-a desfăşurat online, primarul comunei Sălătrucel a făcut demersuri pentru achiziţionarea a 30 de tablete pentru copiii cu posibilităţi materiale reduse, pentru ca aceştia să nu fie excluşi din sistemul educaţional. La finalul mandatului său, primarul Nicolae Sima spune că este mulţumit cu realizările pe care le-a făcut, deşi puteau exista mai multe fonduri pentru realizarea proiectelor. „Dacă ar fi să mă raportez la alţii care au stat două sau trei mandate şi nu au avut cine ştie ce realizări, consider că eu am cu ce să mă mândresc în comună, şi de aceea sunt mulţumit de ceea ce am făcut. Sper ca alegerile locale să se ţină anul acesta, poate în octombrie, cel târziu, cât despre cele parlamentare probabil se vor ţine în decembrie. Este necesar să avem alegeri, şi acum, după ce a început perioada aceasta de relaxare, cu atât mai mult sunt convins că vor avea loc anul acesta”, a mărturisit primarul comunei Sălătrucel. Acesta a mai adăugat că este mulţumit de cetăţenii localităţii sale şi spune că în perioada aceasta le-a oferit sprijin cât a putut. Dezinfectările periodice şi împărţirea măştilor a fost prioritatea primarului, pentru a-şi proteja pe cetăţeni.


Doar 29.000 de lei la rectificarea bugetului


La rectificarea bugetară primarul a fost foarte nemulţumit, deoarece guvernul i-a oferit 29.000 de lei, dar i-a luat în schimb bani din alte capitole, 21.000 de lei, rămânând astfel cu 8.000 de lei, bani pe care i-a folosit la achiziţionarea dezinfectanţilor, a măştilor şi a mănuşilor de protecţie.
„Cum se poate să îmi dea 29.000 de lei şi apoi să îmi ia 21.000 de lei? Cu 8.000 lei ce pot să fac? Am achiziţionat ce am găsit mai avantajos pentru a le oferi sprijin oamenilor, am cumpărat dezinfectant pentru stropirea străzilor, măşti şi mănuşi. Nu înţeleg de ce nu s-au dat bani în funcţie de populaţie. Sunt foarte dezamăgit. Guvernul acesta a gestionat până şi situaţia cu pandemia destul de prost. Nu au fost pregătiţi. Problema asta se ştia de mult, iar măsurile trebuiau luate din timp. Până la urmă, ne comparăm cu Statele Unite ale Americii şi celelalte state puternice, care nu au fost pregătite, deşi au avut mult mai multe posibilităţi decât am avut noi. Poate vechea guvernare ar fi abordat problema altfel, nu se ştie, dar ei aveau specialişti şi multă vechime administrativă în spate”, mai spune primarul Nicolae Sima.

Despre autor

Budi Elena

Budi Elena

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

iunie 2020
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...