Proiectele primarului Săndulache, finalizate cu succes la Boişoara

 Breaking News
  • No posts were found

Proiectele primarului Săndulache, finalizate cu succes la Boişoara

iunie 12
08:30 2020

În comuna Boişoara, primarul Mihai Săndulache nu a fost afectat de pandemie, iar proiectele pe care le are în desfăşurare îşi urmează cursul cu paşi rapizi. Deşi pandemia a stagnat, la Boişoara lucrurile au stat destul de bine în perioada aceasta. În prezent se asfaltează câteva drumuri în comună pe o lungime de 4,5 kilometri, proiectul fiind finanţat prin PNDL-2, se lucrează intens la un proiect câştigat din fonduri europene, prin care se va realiza un parc dotat cu toate cele necesare pentru ca locuitorii comunei şi vizitatorii să se poată relaxa într-o oază naturală şi liniştită. Tot din fonduri europene, primarul Mihai Săndulache a reuşit să achiziţioneze o instalaţie de dezinfecţie şi dezinsecţie cu care s-a descurcat în procedurile de dezinfectare a localităţii pe toată perioada acestei pandemii. În prezent, primarul mai are depuse două proiecte pe fonduri europene, pentru care aşteaptă aprobare. „Pandemia nu ne-a afectat deloc, avem cei mai liniştiţi cetăţeni, care au respectat toate măsurile impuse de lege şi implicit cele prezentate şi de noi, de primărie. Am împărţit măşti, declaraţii, şi dezinfectant tuturor locuitorilor din Boişoara. Consider că frica i-a făcut pe oameni mai înţelegători şi, de aceea, în localitatea noastră nu am avut probleme”, declară primarul Săndulache. Cât despre alegerile locale, primarul comunei Boişoara speră să se ţină anul acesta, dar decizia finală este în mâinile guvernului. „Nu mă pot pronunţa, desigur ar fi bine să se ţină anul acesta, dar nu ţine de mine această decizie. Noi ne facem treaba cum putem, am fost mulţumit de modul în care guvernul a gestionat situaţia aceasta dificilă prin care am trecut şi încă trecem. Consider că s-au descurcat bine, având în vedere că, în ţară, nu am avut niciodată o astfel de situaţie. Mă bucur că lucrurile au început să capete o normalitate, iar micile restricţii care s-au implementat în această stare de relaxare au fost şi sunt necesare pentru că, deşi suntem într-o perioadă în care putem respira uşuraţi, nu trebuie să uităm că virusul încă există. Noi în comună suntem precauţi, m-am ocupat personal ca elevii claselor a VIII-a să fie primiţi la cursurile de pregătire pentru examenul de capacitate în condiţii de maximă siguranţă. Copii sunt viitorul, şi de aceea trebuie protejaţi. Examenul se va ţine în comună în cele mai sigure condiţii”, a mai adăugat primarul comunei Boişoara. Pentru primarul Săndulache realizările pe care le-a avut în acest mandat au fost benefice comunei. Acesta spune că este mulţumit de ceea ce a făcut, deoarece toate proiectele pe care dorea să le implementeze le-a finalizat cu succes.

Despre autor

Budi Elena

Budi Elena

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

iunie 2020
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...