Sorin Romcescu: „Ne-am simţit cu toţii închişi, singuri şi neajutoraţi”

 Breaking News

Sorin Romcescu: „Ne-am simţit cu toţii închişi, singuri şi neajutoraţi”

Sorin Romcescu: „Ne-am simţit cu toţii închişi, singuri şi neajutoraţi”
iunie 12
08:21 2020

Primarul Sorin Romcescu Sorin are în atenţie, în această perioadă, infrastructura medicală a localităţii. În prezent, prin PNDL-2, se construieşte un dispensar nou, de la zero, care va fi dotat potrivit standardelor medicale în domeniu. Prin fondul de mediu urmează să se construiască o platformă pentru gunoiul menajer, pentru colectarea gunoiului de toate tipurile. Lucrarea va începe în toamna acestui an. Totodată, în satul Rugetu se finalizează recepţia unui teren sintetic cu nocturnă, realizat tot din fonduri europene. „Avem multe proiecte în desfăşurare, dar şi multe finalizate, cum este proiectul de asfaltare din satul Goruneşti a drumurilor pe o lungime de 4 kilometri, finanţat prin PNDL-2. În acelaşi timp, continuă igienizarea în comună, toaletăm copacii, recondiţionăm căminele culturale, punem coşuri de gunoi pe trotuar, iar toate acestea le facem din bugetul local. Nu stăm pe loc, pandemia nu ne-a afectat, la noi s-a lucrat fără probleme, iar oamenii au fost respectuoşi şi înţelegători în situaţia care a fost”, a adăugat primarul Sorin Romcescu.


Pentru a-i sprijini pe copiii din localitate, primarul a mai implementat programul european WIFI-4-UE, valoarea totală a proiectului ajungând la suma de 15.000 de euro. Au fost introduse astfel în 18 puncte ale comunei module pentru funcţionarea internetului în zonele dezavantajate. Aşadar, în perioada când elevii au fost nevoiţi să facă şcoală online, nu au fost probleme în acest sens. Primarul Romcescu mărturiseşte că, deşi este la finalul mandatului, totuşi este mulţumit, pentru că a ascultat de oameni, a fost lângă ei şi le-a îndeplinit cerinţele, atât cât a putut. „Zilnic suntem cu utilajele primăriei pe fiecare drum, vrem să îi ajutăm pe cetăţeni cum putem, şi răspundem fiecărei probleme pe care aceştia o semnalează. În satul Milostea am asfaltat aproape toate străduţele. Oamenii au încredere în noi, mai ales atunci când ne facem treaba. Sper ca alegerile să vină cât mai rapid, mai ales acum, de când am intrat într-o oarecare normalitate. Trebuia să vină şi normalitatea, deoarece economia ţării a luat o întorsătură greşită. Deşi s-au respectat anumite norme viaţa trebuie reluată cumva, cu restricţii sau reguli stricte, dar economia ţării trebuie să îşi revină. Dacă oamenii nu muncesc cum să ne redresăm?” se întreabă primarul Sorin Romcescu. Acesta a ţinut să menţioneze că se aştepta la o gestionare mult mai bună a crizei din partea actualului guvern. Creşterea preţurilor, lipsa medicamentelor, măştile la preţuri exorbitante, lipsa produselor alimentare pentru o perioadă destul de îndelungată au pus un semnul întrebării capacitatea actualilor guvernanţi de a gestiona criza. „Nu am fost mulţumit de modul în care guvernul a gestionat această situaţie. Trebuiau reguli şi măsuri impuse mai din timp, trebuiau măsuri stricte. Nu sunt în măsură să spun eu ce trebuiau sau nu să facă, dar nu au fost deloc pregătiţi, şi nici acum nu sunt. Sper să nu mai avem astfel de situaţii în care poporul să simtă că este singur şi neajutorat, deoarece aşa cred că ne-am simţit cu toţii: închişi, singuri şi neajutoraţi”, a mai spus primarul comunei Slătioara.

Despre autor

Budi Elena

Budi Elena

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

iunie 2020
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...