INFORMARE – SITUAŢIA CENTRALIZATĂ A LUCRĂRILOR DERULATE DE APAVIL SA ÎN MUNICIPIUL RM. V LCEA în perioada 13 – 19 IUNIE 2020

 Breaking News
  • No posts were found

INFORMARE – SITUAŢIA CENTRALIZATĂ A LUCRĂRILOR DERULATE DE APAVIL SA ÎN MUNICIPIUL RM. V LCEA în perioada 13 – 19 IUNIE 2020

iunie 19
17:21 2020

APAVIL SA a desfăşurat şi în perioada 13 – 19 iunie 2020 o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale. 

AVARII SOLUŢIONATE. S-au remediat, în timp util, avariile la conductele de apă potabilă pe străzile Nicolae Titulescu, Mihai Viteazu, Câmpului și Bogdan Amaru intersecție cu Florilor.

LUCRĂRI DE AMENAJARE A TERENULUI. În vederea aducerii la starea inițială a terenului deteriorat în urma intervențiilor, s-au executat lucrări de amenajare prin betonare/asfaltare pe străzile Mihai Viteazu, Eleodor Constantinescu și Câmpului.

 POMPE CURĂŢATE. S-au curățat manual și mecanizat pompele din zonele: Arinilor, Bd. Dem Rădulescu, Morilor, Goranu, Bogdan Amaru și Pasaj Dacia. 

PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale:

  • s-a asigurat asistență tehnică pe strada Dumitru Berciu;
  • s-a efectuat igienizarea perimetrelor rezervoarelor Capela, Popa Șapcă și Petrișor;
  • s-a ridicat la cotă cămin de canalizare pe strada Petrișor – blocul P5;
  • s-a verificat rețeaua de canalizare și s-a sudat capac cămin de canalizare pe strada Lucian Blaga – blocul A31/II;
  • s-a curățat rețeaua de canalizare pe străzile Ostroveni și Petrișor;
  • au fost curățate căminele de canalizare și gurile de scurgere de pe străzile Mihai Viteazu și bulevardul Tineretului;
  • s-a continuat verificarea și curățarea gurilor de scurgere, a căminelor de canalizare menajeră și a colectoarelor, manual și mecanizat; 
  • s-a adus la starea inițială suprafața carosabilă în zonele în care s-a intervenit;
  • au fost aduse la cotă căminele de canalizare menajeră tasate/deteriorate.   

REȚELE DE CANALIZARE MENAJERĂ CURĂŢATE. S-a intervenit pentru desfundarea, curățarea și spălarea mecanizată a rețelelor de canalizare menajeră și a gurilor de scurgere la următoarele adrese: strada Calea lui Traian – blocul 6 și Mc’ Donalds, strada Lucian Blaga – blocurile A9 și A61, strada Someș nr. 29, strada Mircea Eliade nr. 29, strada Antim Ivireanu nr. 100, strada Eleodor Constantinescu – blocul S4, strada Constantin Brâncuși – blocul I2,  strada Republicii – blocul S7, strada Matei Basarab – blocul 109, strada Goranu nr. 6, 43, 45 și 79, strada Nicolae Titulescu, strada Marin Preda – blocul W, strada Marin Sorescu – blocul A37/II, strada Nicolae Iorga – blocul A25, strada Aleea Panseluțelor – blocul C28, strada Mihai Eminescu – blocul B13, bulevardul Nicolae Bălcescu – cofetăria Agrodor, strada 1 Mai nr. 42 și strada General Magheru – blocurile C și V1.

14 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în această perioadă au fost montate 14 de apometre, dintre care 12 verificate și înlocuite și 2 montaje apometre noi. De asemenea, au fost realizate 5 lucrări de intervenție la contoarele de apă rece montate în rețea și au fost întocmite 13 avize de amplasament și 13 avize tehnice.

COMPARTIMENTUL COMUNICARE, MASS-MEDIA AL SOCIETĂȚII APAVIL SA

Despre autor

Alina Monea

Alina Monea

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

iunie 2020
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...