Primarul localităţii Păuşeşti Otăsău, Cătălin Avan, își felicită elevii și profesorii pentru rezultate

 Breaking News
  • No posts were found

Primarul localităţii Păuşeşti Otăsău, Cătălin Avan, își felicită elevii și profesorii pentru rezultate

Primarul  localităţii Păuşeşti Otăsău, Cătălin Avan, își felicită elevii și profesorii pentru rezultate
iunie 23
16:31 2020

Primarul localităţii Păuşeşti Otăsău, Cătălin Avan, i-a felicitat printr-un mesaj pe toți elevii și profesorii pentru rezultatele obținute la Evaluare Naţională 2020

„”Determinare, motivaţie, sârguință, inteligenţă, devotament, lacrimi uneori, multă bucurie azi! Școala Păuşeşti Otăsău, al treilea an consecutiv în primele cinci din județ, lăsând în spate, multe şcoli cu renume din județ! Singura medie de 10, pentru un elev care studiază la o școala din mediul rural, la acest examen județean. Suntem singura administrație locală, care a acordat burse şcolare de merit, burse sociale, burse de studiu, iar  rezultatele sunt la superlativ. Felicitări domnilor profesori, adevărați dascăli, elevilor, părinților, consilierilor locali ! Toți meritați, plecăciunile mele! Vacanța plăcută tuturor! Drum bun la liceu, dragilor! Va aşteptăm la toamnă, pe ceilalți elevi, cu alte surprize plăcute!”, primarul localităţii Păuşeşti Otăsău, Cătălin Avan.  

La Păuşeşti Otăsău, profesorii constructivi creează experienţe bogate în sens şi oportunităţi de învăţare

În ultimii doi ani, elevii de la Școala Gimnazială Păușești – Otăsău au obținut rezultate remarcabile la examenul de Evaluare Națională, fiindcă aici,  profesorii practică „predatul” care transformă, care schimbă oameni privind modalitatea în care ei se vor implica şi contribui la o lumea mai mare.

„”Promoția 2018 a obținut media 7.80 – ocupând locul 6 pe județ, promoția 2019 a obținut media 7.87-ocupând locul 4 pe județ. Astăzi, am bucuria și mă simt onorat să vă comunic faptul că anul acesta au susținut examenul de evaluare 20 de candidați, obținând media 7.75 după cum urmează:

– o medie de 10;

– 3 medii între 9 și 10;

– 7 medii între 8 și 9;

– 4 medii între 7 și 8.

Felicit colectivul de cadre didactice de la Școala Gimnazială Păușești-Otăsău (educatoare, învățători, profesori) pentru rezultatele obținute, elevii pentru efortul depus și părinții pentru susținere și implicare. De asemenea, felicit și mulțumesc pentru implicare atât domnului primar Avan Cătălin cât și domnilor consilieri locali care au acordat sumele necesare pentru dotarea și modernizarea unităților de învățământ cât și acordarea de burse școlare pentru motivarea elevilor.Doresc mult succes pe viitor absolvenților și multă sănătate tuturor celor implicați în actul educațional”, directorul Școlii Gimnaziale Păușești-Otăsău, Cristian Nicolae Fota.

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

iunie 2020
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...