Virgil Pîrvulescu: „Depunerea proiectelor europene până la expirarea termenului va aduce un beneficiu direct comunităţilor care aşteaptă de ani buni concretizarea lor”

 Breaking News

Virgil Pîrvulescu: „Depunerea proiectelor europene până la expirarea termenului va aduce un beneficiu direct comunităţilor care aşteaptă de ani buni concretizarea lor”

Virgil Pîrvulescu: „Depunerea proiectelor europene până la expirarea termenului va aduce un beneficiu direct comunităţilor care aşteaptă de ani buni concretizarea lor”
iunie 28
07:47 2020

Virgil Pîrvulescu, candidat la funcţia de primar al Râmnicului din partea PNL, salută vizita ministrul fondurilor europene, Marcel Ioan Boloş şi ministrul agriculturii, Adrian Oros, la iniţiativa factorilor politici liberali ai judeţului, arătând necesitatea intervenţiei ministrului privind implementarea şi deblocarea programului de apă şi canalizare din judeţ, care bate pasul pe loc de peste şase ani. Totodată, Virgil Pîrvulescu îndeamnă cetăţenii să se alăture iniţiativei cetăţeneşti pentru deschiderea Râmnicului, pe care o va înainta Consiliului Local spre dezbatere şi adoptare: „Ministrul fondurilor europene, Marcel Ioan Boloş şi ministrul agriculturii, Adrian Oros au vizitat judeţul nostru la iniţiativa factorilor politici, parlamentarilor PNL, a secretarilor de stat PNL, dar şi a primarilor PNL din judeţul Vâlcea care vor să se asigure că fondurile europene nu se vor pierde, ci vor fi accesate până la termenele limită de depunere a dosarelor. Vă mărturisesc însă că a fost necesară intervenţia ministrului pentru ca angajaţii Apavil şi alţi funcţionari locali să fie convinşi că deblocarea proiectelor de apă şi canalizare din judeţ este un lucru mai important decât concediul dumnealor. Depunerea proiectelor europene până la expirarea termenului va aduce un beneficiu direct comunităţilor care aşteaptă de ani buni concretizarea lor, mai exact 101.343 de locuitori vor beneficia de servicii de canalizare (28% din populaţia judeţului) şi 64.402 de apă curentă (18%) în cele 39 de unităţi administrativ-teritoriale. Îndemn cetăţenii să se alăture Iniţiativei Cetăţeneşti pentru Râmnicu Vâlcea, care doresc să determine Primăria Municipiului să acceseze fonduri europene pentru construirea unei reţele noi de preluare a apelor menajere, modernizarea reţelei de canalizare şi racordarea la gaze a tuturor locuinţelor de pe raza administrativă a oraşului. Tot ce trebuie să facă este să descarce iniţiativa de aici: https://cutt.ly/INITIATIVA-CETATENEASCA. Vă rog să semnaţi această iniţiativă împreună cu familia şi prietenii dumneavoastră şi să o aduceţi la sediul nostru”, îi îndeamnă că râmniceni Virgil Pîrvulescu, candidat la funcţia de primar al municipiului din partea PNL.

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

iunie 2020
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...