Noile săli de naștere de la Maternitate vor fi inaugurate săptămâna viitoare

Săptămâna viitoare vor deveni funcționale sălile de naștere de la Maternitatea din Râmnicu Vâlcea. Lucrările au fost executate din fondurile alocate de Consiliul Județean Vâlcea.  „Vom inaugura noile săli de naștere de la Maternitatea din Râmnicu Vâlcea. În așteptarea fondurilor europene am luat decizia să realizăm aceste lucrări de întreținere, astfel încât să avem săli de naștere moderne și conforme cu standardele actuale”, afirmă președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

O altă investiție importantă a Consiliului Județean este modernizarea Căminului de la Măciuca. „La începutul mandatului meu acest cămin era o rușine națională. Acum, ca urmare a contractului pe care l-am semnat se investesc în Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Măciuca 4.866.272 de lei (aproximativ un milion de euro). Mi-am propus ca acest cămin să fie unul dintre cele mai moderne din România, și așa va fi. În curând vom finaliza lucrările”, a mai declarat Constantin Rădulescu.

O mare problemă întâmpinată de muncitorii care au lucrat la această investiție a fost faptul că locația, fostă clădire CAP, nu era racordată la apă curentă. Consilierii județeni au aprobat însă alocarea fondurilor, respectiv 423.195 de lei pentru finalizarea investiției.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *