Vâlcea a primit peste 8 milioane lei pentru obiective realizate prin PNDL

 Breaking News
  • No posts were found

Vâlcea a primit peste 8 milioane lei pentru obiective realizate prin PNDL

Vâlcea a primit peste 8 milioane lei pentru obiective realizate prin PNDL
iulie 04
06:16 2020

La data de 1 iulie 2020, Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei a realizat plăţi în valoare de peste 290 de milioane de lei pentru decontarea facturilor la lucrările realizate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală la 468 de obiective de investiţii din ţară. Nici judeţul Vâlcea nu a fost uitat, primind suma de 8.078.334,27 lei, reprezentând decontarea proiectelor din programul PNDL pentru următoarele localităţi: Amărăşti, Guşoeni, Mălaia, Municipiul Râmnicu Vâlcea, Pesceana, Roeşti, Roşiile, inclusiv Consiliul Judeţean Vâlcea. Această sumă de bani a fost acordată pentru proiectele de infrastructură de pe raza localităţilor şi pentru drumurile judeţene 643B şi 658. 

Programul are ca obiectiv general echiparea unităţilor administrativ-teritoriale cu toate dotările tehnico-edilitare, de infrastructură educaţională, de sănătate şi de mediu, sportivă, social-culturală şi turistică, administrativă şi de acces la căile de comunicaţie, iar valorile alocărilor multianuale de la bugetul de stat sunt egale cu sumele înscrise în contractele de finanţare multianuale încheiate între minister şi beneficiarii obiectivelor de investiţii. Încă o dată, Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi al Administraţiei, coordonat de liberalul Ion Ştefan a continuat să acorde fonduri pentru judeţul Vâlcea, pentru implementarea  şi extinderea proiectelor de care vâlcenii au nevoie. Liberalii au înţeles că statul român are nevoie de investiţii majore, iar aceste demersuri făcute de guvernul PNL sunt pentru a limita efectele negative asupra economiei. „Numai aşa putem avea o economie sănătoasă. Astfel vom reuşi o ajustare/reducere a deficitului bugetului de stat pentru că  în 2022 ar trebui să revină la limita de 3% din PIB. Liberalii vor continua procesul de intensificare a programelor de investiţii publice şi de asigurare a finanţării acestor investiţii. Pentru că la ora actuală investiţiile publice sunt cele mai eficace şi potrivite instrumente pe care autorităţile române le pot folosi pentru revenirea din criza declanşată de pandemia COVID-19. Acest efort al statului va fi şi o garanţie pentru investiţiile din sectorul privat; după cum e bine ştiut, ele scad datorită incertitudinii crescute din economie. Până acum, guvernarea PNL, aflată într-o cursă contracronometru, a arătat că se poate! PNL a dovedit că are resursele interioare şi determinarea de a face faţă unei provocări pe care nici o altă guvernare nu a mai avut-o în istoria recentă. În continuare PNL  demonstrează  că  înţelege bine situaţia actuală şi continuă să facă investiţii pentru România, special pentru a depăşi criza”, se menţionează într-un comunicat de presă al PNL Vâlcea. 

Despre autor

Alina Monea

Alina Monea

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

iulie 2020
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...