Minerul Costeşti a câştigat în instanţă modificarea actului constitutiv şi se pregăteşte de „barajul” cu Potcoava şi Ţigăneşti

Minerul Costeşti şi-a aflat azi adversarele de la „barajul” de promovare în Liga a III-a. Conform tragerii la sorţi, echipa vâlceană va înfrunta campioanele din Olt şi Teleorman.

Prima adversară a Costeştiului va fi Petrolul Potcoava, meciul urmând să se dispute pe 1 august, de la ora 17.30. Potcoava era lider în Olt, cu 4 puncte avans faţă de Curtişoara şi a fost desemnată campioană. Săptămâna viitoare, Potcoava va susţine testul pentru depistarea coronavirusului, obligatoriu pentru participarea la „baraj”.

Nu este exclus ca meciul dintre Costeşti şi Potcoava să fie singurul de la „baraj”. Azi, AJF Teleorman a desemnat-o campioană pe Unirea Ţigăneşti, care avea 4 puncte avans faţă de contracandidate. Presa locală din Teleorman anunţă însă că sunt şanse mici ca Ţigăneşti să participe la „baraj”, din cauza costurilor mari care le implică, cu două deplasări şi teste Covid-19. Dacă Ţigăneşti va participa totuşi la „baraj”, va juca pe 8 august cu Costeşti, în ultimul meci al mini-turneului de promovare.

FRF nu a anunţat deocamdată terenul pe care se va disputa barajul de promovare în Liga a III-a, însă acesta va fi neutru.

În altă ordine de idei, Minerul Costeşti a primit azi vestea cea bună, Judecătoria Horezu admiţând cererea clubului, de a modifica actul constitutiv şi a dispus înscrierea modificărilor în registrul special aflat la grefa Judecătoriei Horezu. Dosarul Costeştiului, care acum este complet va ajunge la MTS şi zielele următoare va fi obţinut CIS-ului, în termen util pentru participarea la „baraj”. Săptămâna viitoare, jucătorii vor efectua testele Covid-19, necesare şi ele pentru participarea la „baraj” şi este nevoie ca toate rezultatele să fie negative, pentru a nu periclita şansele de promovare.

Echipa pregătită de Ţeţe Vlădoi şi Mihai Lungan se antrenează în această perioadă la baza sportivă de la Căzăneşti.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *