Se pregăteşte o răsturnare a ordinii mondiale

 Breaking News

Se pregăteşte o răsturnare a ordinii mondiale

Se pregăteşte o răsturnare a ordinii mondiale
august 07
15:53 2020

Alegerile cele mai importante în această perioadă pentru români nu sunt alegerile locale, aşa cum s-ar putea crede, ci alegerile din Statele Unite. Cei care s-au întrebat până acum de ce a fost scăpat din laborator noul virus tocmai atunci când trebuia să deturneze atenţia oamenilor de la problemele reale ale economiei şi politicii mondiale încep să îşi dea singuri răspunsurile: este posibil să asistăm, în următorii ani, la schimbarea totală a scării de valori mondiale, cu consecinţe dintre cele mai rele pentru ţările sărace sau îndatorate peste măsură, aşa cum este România.  

Prognozăm un fel de înfruntare mondială  a giganţilor economiei, un al treilea război mondial, dar dus pe baze economice, de vânzare – cumpărare a tot şi a toate, inclusiv a statelor sărace. Deşi este deja clar că efectele şi rapiditatea răspândirii virusului sunt direct proporţionale cu aglomerările necontrolate ale populaţiei, iar pandemia are până acum o evoluţie oarecum liniară, ni se induce deja în subconştient ideea că ar putea urma un al doilea, poate chiar un al treilea sau al patrulea „val” de infectări, lucru care este clar că va fi imposibil, cu excepţia situaţiei când vreun mutant al aceluiaşi virus, capabil să reinfecteze persoanele care deja s-au îmbolnăvit nu va fi „aruncat” şi el în lume, să urmeze acelaşi traseu cu al virusului – mamă.

În spatele acestor manevre stă, însă, interesul economic şi politic al adevăraţilor stăpâni ai lumii, care nu sunt nici politicienii, nici şefii de state, ci marii magnaţi care formează „creierul” ordinii mondiale pe care am urmat-o cu toţii până acum. Totul se învârte momentan în jurul alegerilor din 3 noiembrie, când vom afla dacă atipicul preşedinte Donald Trump, suveranist şi conservator, îşi va continua mandatul sau democraţii, liberalii (şi neoconsevatorii) închiriaţi de „guvernul mondial” prezumtiv (George Soros va sponsoriza campania candidatului democrat cu 50 de milioane de dolari, cu 30 de milioane mai mult decât în 2016), se vor întoarce la business cu Joe Biden, „Sleepy Joe”, preşedinte? George Soros va finanţa cu 150 de milioane de dolari grupurile care militează pentru justiţie rasială şi cu 70 de milioane de dolari iniţiativele locale consacrate reformelor în justiţia penală şi iniţiativele de activism civic, potrivit nytimes.com – 13 iulie 2020. După terminarea alegerilor din SUA este clar că globaliştii îşi vor calcula următorii paşi, iar aceştia pot include, din păcate, sacrificarea statelor europene, pentru a instaura o nouă ordine mondială.

Este posibil ca actuala criză să se prelungească până în 2024, când PIB-ul Chinei va depăşi categoric PIB-ul SUA după numeroase previziuni aflate în circulaţie. Tot în 2024, pe locul trei al competiţiei economice din lume se va instala India, înaintea Japoniei şi Germaniei. În aceste condiţii, principalele economii europene, cum sunt Germania, Marea Britanie şi Franţa se vor găsi la coada lui top 10, după Indonezia, Rusia şi Brazilia. Ordinea ar fi China, SUA, India, Japonia, Indonezia, Rusia, Germania, Brazilia, Marea Britanie, Franţa. România, ca şi alte state mici şi insignifiante pentru mai-marii lumii vor ajunge astfel, cu tot cu resursele lor subterane pe masa cui va da mai mulţi bani pentru a le cumpăra. Ceea ce este mai grav, este faptul că perdanţii este posibil să nu accepte această nouă ordine fără să se revolte, iar aceste turbulenţe riscă să transforme, într-un fel sau altul, Europa într-un teren de luptă al marilor puteri.

Despre autor

Alina Monea

Alina Monea

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

august 2020
L Ma Mi J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...