INFORMARE – PRIVIND SITUAŢIA CENTRALIZATĂ A LUCRĂRILOR DERULATE DE APAVIL SA ÎN MUNICIPIUL RM. V LCEA în perioada 01 – 07 august 2020

 Breaking News

INFORMARE – PRIVIND SITUAŢIA CENTRALIZATĂ A LUCRĂRILOR DERULATE DE APAVIL SA ÎN MUNICIPIUL RM. V LCEA în perioada 01 – 07 august 2020

august 10
10:05 2020

APAVIL SA a desfăşurat şi în perioada 01 – 07 august 2020 o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale. 

AVARII SOLUŢIONATE. S-au remediat, în timp util, pierderile de apă potabilă pe străzile: Calea lui Traian – Grup Șc. General Magheru, Eftimești, Stația Pompare Aranghel și Stație Pompare Prunului.

 LUCRĂRI DE AMENAJARE A TERENULUI. În vederea aducerii la starea inițială a terenului deteriorat în urma intervențiilor, s-au executat lucrări de amenajare prin betonare/asfaltare pe str. Ostroveni intersecție cu strada Nicolae Iorga, strada Matei Basarab, strada Primăverii – Bl A5 și strada Ostroveni.

POMPE CURĂŢATE. S-au curățat manual și mecanizat pompele din zonele: Arinilor, bd. Dem Rădulescu și Morilor.

PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale:

  • continuă igienizarea perimetrului rezervorului Cetățuia;
  • s-au înlocuit 60m de țeavă PEHD PN 10  D 110mm pe Splaiul Independenței;
  • continuă lucrările de reabilitare a rețelei de canalizare pe Calea lui Traian (nord) – Auto Europa SA;
  • continuă lucrările de extindere a rețelei de apă cu 100m, cu țeava PEHD PN Dn 125mm pe strada Livezi, fiind executate săpături manuale și mecanice;
  • au fost ridicate la cotă 6 capace cămine de canalizare pe str. Lespezi; 
  • s-a continuat verificarea și curățarea gurilor de scurgere, a căminelor de canalizare menajeră și a colectoarelor, manual și mecanizat; 
  • s-a adus la starea inițială suprafața carosabilă în zonele în care s-a intervenit;
  • au fost aduse la cotă căminele de canalizare menajeră tasate/deteriorate.   

REȚELE DE CANALIZARE MENAJERĂ CURĂŢATE. S-a intervenit pentru desfundarea, curățarea și spălarea mecanizată a rețelelor de canalizare menajeră și a gurilor de scurgere la următoarele adrese: str. Mihai Eminescu – Bl. S7/3,  sc. B , Bl. C13, sc. F; str. Nicolae Iorga – Bl. A23, sc. A, Bl. A27/2 și Bl. A27/3; str. Aleea Mioriței – Bl. N5, sc. A;  str. Nichita Stănescu – Bl. A36/2; str. Aleea Olănești; str. Ostroveni – Bl. A42/2, Bl. A27/2, Bl. A34/2; str. Henri Coandă – Bl. M3 și Bl. N5; Aleea Bradului  – Bl.C1 scările A și B; str. Calea lui Traian – Bl.9, sc. C; str. Avram Iancu; str. Luceafărului – Bl. A18, scările C, D și E; str. Dacia – Bl. A2 ; Bd. Tineretului – Bl. B2 și str. Săliștea Nouă.

11 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în această perioadă au fost montate 11 apometre, dintre care 5 verificate și înlocuite și 6 montaje apometre noi. De asemenea, au fost realizate 7 lucrări de intervenție la contoarele de apă rece montate în rețea: 5 servisări ale contoarelor  de apă rece la  abonați persoane fizice,  o intervenţie la o  asociaţie de proprietari  și o intervenție la apometrul unui agent economic.

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

august 2020
L Ma Mi J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...