Toma Peştereanu: „Ne-am lăsat amprenta pe fiecare sector”

 Breaking News

Toma Peştereanu: „Ne-am lăsat amprenta pe fiecare sector”

Toma Peştereanu: „Ne-am lăsat amprenta pe fiecare sector”
august 10
11:59 2020

Toma Peştereanu face retrospectiva celui de-al doilea mandat de primar și se declară mulțumit de rezultatele pe care le-a obținut. Anunţă că va candida pentru un nou mandat şi priveşte spre următorii patru ani cu mare încredere, deoarece proiectele sale finalizate sunt dovada că interesul comunităţii s-a aflat pe lista priorităţilor administrative. Nu îi place să facă politică, dar se declară un social-democrat convins, care pune mai presus de toate interesul cetăţeanului. Spune că îi place ceea ce face, deşi sunt zile când îi vine să renunţe, dar estehotărât să continue pentru că este un luptător. Are proiecte începute pe care vrea să le ducă la bun sfârșit. La Costeşti,toate instituţiile publice ale localităţii au fost reabilitate: căminele culturale, primăria, dispensarul veterinar, dispensarul uman, iar şcoala din localitate poate concura cu cele din mediul urban. S-au asfaltat 8 kilometri de drumuri comunale, la care se adaugă alți 4 kilometri în această perioadă.La reţeaua de apă s-au reabilitat 12 kilometri de conductă,s-a construit un bazin şi s-au făcut extinderi în toate cătunele.S-a modernizat iluminatul public cu leduriîn toată localitatea, cu bani alocaţi din bugetul local. În plus, prin GAL primarul a achiziţionat un utilaj de stins incendii şi un buldoexcavator: „Un primar bun ascultă și susține toate părerile oamenilor,este alături de ei, este responsabil și face tot posibilul încât oamenii să se simtă bine.Ne-am lăsat amprenta pe fiecare sector. Comunitatea este mulţumită, iar acest aspect este cel mai important”, a punctat primarul social-democrat din Costeşti, Toma Peştereanu.

Infrastructura este în continuare prioritară

Prin PNDL-2, comuna Costeşti a beneficiat de fonduri pentru asfaltarea drumurilor pe o lungime de3,734 kilometri, de reabilitarea, modernizarea şi dotarea Şcolii Gimnaziale Costeşti, precum şi de asfaltarea unor drumuri de legătură cu localităţile vecine, Bărbăteşti şi Pietrari, investiţie care se ridică la peste 200 de miliarde de lei vechi: „În acest mandat am finalizat asfaltarea drumurilor comunale şi proiectul privind dotarea şi reabilitarea şcolii din satul Ferigi. Un alt proiect, pentru asfaltarea drumurilor comunale a fost şi cel demarat prin asociația de dezvoltare intercomunitară, împreună cu celelalte localităţi, și a cuprins modernizareadrumurilor pe o lungime de aproximativ17 kilometri, dintre care la Costeşti – 4 kilometri, la Bărbăteşti – 6 kilometri şi la Pietrari – peste 6 kilometri.

Pentru următoarea alocare de fonduri, voi mai depune un proiect în vederea asfaltării drumurilor comunale. În cadrul proiectului este prins drumul de sub munte, care leagă Bistriţa de satul Romani, „Drumul Mănăstirilor”, drumul comunal pe care l-am declasat pe o lungime de 6 kilometri până la Pietreni. Sunt bucuros că, în cel de-al doilea mandat al meu am reuşit să demarez lucrări importante, pentru ca locuitorii comunei Costeşti să circule pe drumuri moderne, la standarde europene”, a declarat primarul Toma Peştereanu.

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

august 2020
L Ma Mi J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...