Realizări şi proiecte viitoare pentru dezvoltarea comunei Sălătrucel, în mandatul primarului Nicolae Sima

 Breaking News

Realizări şi proiecte viitoare pentru dezvoltarea comunei Sălătrucel, în mandatul primarului Nicolae Sima

Realizări şi proiecte viitoare pentru dezvoltarea comunei Sălătrucel, în mandatul primarului Nicolae Sima
august 11
18:15 2020

La Sălătrucel drumurile locale sunt ca-n palmă, s-au construit poduri trainice, se întocmesc proiecte, se identifică fonduri, este un climat de normalitate edilitară, fără a face din acest lucru o excepție, ci o stare de fapt. Proiecte sunt multe, aspirațiile pe măsură, iar toate acestea au aceeași poziție pe lista de priorități a primarului Nicolae Sima, care poate fi așezat ușor în categoria primarilor responsabili pe care îi are judeţul. Rezultatele sale sunt vizibile și susținute întocmai de oamenii locului, atunci când este nevoie: „Acest prim mandat este unul bun sub aspectul faptului că am atras fonduri pentru proiecte extrem de importante pentru comunitate. Dacă mergem pe drumul pe care ne aflăm în prezent în privinţa investiţiilor vom putea vorbi, într-un timp scurt, despre un pachet întreg de servicii utilitare oferite comunităţii, iar în acest sens perspectivele sunt îmbucurătoare”, ne-a declarat primarul Nicolae Sima.

Primarul din Sălătrucel se declară mulţumit de modul în care a decurs acest mandat de primar. Spune că imaginea localităţii se va schimbă în bine pentru oamenii locului, așa cum se întâmplă, ca o constantă, de când frâiele administrației publice locale au fost preluate de noua echipă.

Nicolae Sima: „Am muncit cu responsabilitate și o vom face în continuare”

Pe lângă lucrările de interes public, primarul Nicolae Sima a avut în derulare în acest mandat proiecte importante pentru comunitate. Administraţia locală a derulat un proiect din bugetul local care prevedea modernizarea iluminatului public pentru întreaga localitate, unde au fost montate lămpi cu led. Cu bani de la Ministerul Dezvoltării s-a construit podul peste pârâul Coisca, în punctul Anuța, iar u fonduri europene, în localitate s-a finalizat un amplu proiect care cuprinde construirea unui alt pod şi asfaltarea a şase drumuri săteşti, însumând o lungime de 2,7 kilometri unde a fost inclusă amenajarea rigolelor şi a podeţelor :

„În acest mandat, construirea podului peste pârâul Coisca este una dintre cele mai importante investiţii, fiindcă nimeni nu a fost în stare să construiască acest pod timp de 30 de ani. Este o lucrare mare, amplă şi trainică, podul are o lungime de 122 de metri. Acest pod nu a existat niciodată, el face legătura între satul Sălătrucel şi zona peste pârâul Coisca, unde sunt peste 80 de familii care nu de mult ocoleau sau treceau apa traversând podeţe de picior făcute de comunitate. Construirea podului peste pârâul Coisca, în punctul Anuța este singurul proiect pe care l-am prins aprobat în vederea finanţării prin PNDL-2 în acest mandat, dar sunt foarte mulţumit. Cu bani europeni s-a finalizat de asemenea un proiect care a cuprins asfaltarea drumurilor comunale şi construirea unui alt pod, în punctul Bănăţeni, la fel de trainic. Prin Grupul de Acţiune Locală „Castra Traiană” am achiziţionat și un utilaj. Acestea sunt proiectele mari, pentru care am reuşit să atrag în localitate peste un milion de euro. Sunt lucruri normale, sunt lucrări sensibile, de care oamenii au nevoie și pentru care am muncit cu responsabilitate și o vom face și de acum înainte” a precizat primarul din Sălătrucel, Nicolae Sima.

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

august 2020
L Ma Mi J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...