Viorel Radi: „Fapte, nu vorbe: oamenii vor să vadă realizarea promisiunilor”

 Breaking News

Viorel Radi: „Fapte, nu vorbe: oamenii vor să vadă realizarea promisiunilor”

Viorel Radi: „Fapte, nu vorbe: oamenii vor să vadă realizarea promisiunilor”
august 11
18:02 2020

Bunesti, localitate la standarde europene

Aflată la doar 20 de kilometri de municipiul Râmnicu Vâlcea, localitatea Buneşti poate rivaliza cu oraşele în ceea ce priveşte dezvoltarea infrastructurii. Dacă alte localităţi vâlcene abia acum încearcă să obţină finanţare pentru introducerea sistemului de alimentare cu apă, comuna Buneşti a furat startul în ceea ce priveşte utilităţile. La capitolul infrastructură rutieră localitatea este dotată inclusiv cu piste pentru biciclete, în prezent lucrându-se pentru a doua oară la asfaltarea trotuarelor şi a străzilor comunale. Comuna Buneşti beneficiază în prezent de aproape toate serviciile publice specifice unei localităţi urbane: drumuri reabilitate, canalizare, apă curentă, cablu TV, internet, asistenţă medicală, şcoli, grădiniţe, bibliotecă, etc., fapt care conferă localităţii un statut cât mai apropiat de standardele specifice ţărilor civilizate din Uniunea Europeană. Primarul Viorel Radi susţine că oamenii din localitate merită să beneficieze de toate condiţiile necesare pentru a le uşura nivelul de trai şi că nu poate pleca de la cârma localităţii fără să depună toate eforturile în acest sens.

Din 1996, de când a câştigat pentru prima oară Primăria comunei Buneşti, Viorel Radi s-a remarcat prin faptul că a reuşit să asigure toate utilităţile necesare localnicilor, astfel încât aceştia sunt dispuşi să îi dea posibilitatea exercitării unui nou mandat, cel de-al șaptelea.

Spune că tot ceea ce a realizat în comună s-a datorat echipei din Primărie, fără de care obiectivele propuse nu ar fi putut lua contur: „Toate aceste reuşite au fost posibile prin efort financiar local, dar mai ales prin atragerea de fonduri europene şi prin accesarea unor proiecte de finanţare. Acest lucru a fost posibil doar printr-o concentrare de efort în această direcţie a mea, în calitate de primar, a unor funcţionari publici din partea Primăriei şi a Consiliului Local. Munca în echipă a dat rezultate bune la nivelul administraţiei locale. Pe oameni nu-i interesează dacă primarul în funcţie este la putere sau în opoziţie şi nici cum reuşeşte să obţină fonduri pentru a-şi duce la bun sfârşit promisiunile. Fapte , nu vorbe: oamenii vor să vadă realizarea promisiunilor”, afirmă primarul social-democrat al localităţii Buneşti, Viorel Radi.

În acest mandat, la Buneşti s-a construit din temelii o grădiniţă nouă, cu program prelungit, iar o altă grădiniță cu program normal este în derulare. În localitate există de asemenea sediul unei subunități de pompieri și SMURD, astfel toate situaţiile de urgenţă din zonă sunt gestionate în timp util. În satele Teiuşu si Bunești se lucrează la extinderea sistemului de canalizare, iar drumurile comunale 158 B și 158 C s-au asfaltat. Prin Compania Națională de Investiții se reabilitează Căminul Cultural. Primarul mai are în plan pentru următorul mandat înființarea sistemului de  distribuție a gazelor naturale, construirea unei noi primării, dar şi modernizarea drumurilor locale.

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

august 2020
L Ma Mi J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...