Deputatul Vasile Cocoş: „Constantin Rădulescu a demonstrat că este un preşedinte bun”

 Breaking News

Deputatul Vasile Cocoş: „Constantin Rădulescu a demonstrat că este un preşedinte bun”

Deputatul Vasile Cocoş: „Constantin Rădulescu a demonstrat că este un preşedinte bun”
august 14
08:58 2020

Organizația PSD Vâlcea se pregătește de alegerile locale, care vor avea loc pe 27 septembrie

Deputatul Vasile Cocoş, preşedinte executiv al Organizaţiei PSD Râmnicu Vâlcea  a declarat că, la Vâlcea, social-democraţii şi-au repornit motoarele pentru alegerile locale, convins fiind că PSD va realiza un scor bun. Declară că îl susţine pe Constantin Rădulescu pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea fiindcă este un om cu experienţă administrativă şi politică, care întruneşte cerinţele cetăţenilor, un preşedinte devotat, care nu „sădeşte ură” printre cetăţeni. Are încredere în strategia politică a președintelui organizației PSD Vâlcea şi în capacitatea lui de a convinge vâlcenii că o garanţie a drumului corect al judeţului este realegerea preşedintelui Constantin Rădulescu:

„PSD Vâlcea a repornit  motoarele pentru alegerile locale din 27.09.2020 şi am convingerea că, în aproape toate localitățile din județ, PSD va realiza un scor bun. Am încredere în strategia politică a președintelui organizației PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu. În seara zilei de 27 septembrie 2020, acesta va redeveni președintele Consiliului Județean Vâlcea cu un număr suficient de consilieri județeni”, a punctat deputatul Vasile Cocoş.

Vâlcea, în topul naţional în ceea ce priveşte atragerea fondurilor europene

Deputatul Vasile Cocoş subliniază faptul că județul Vâlcea se vede de la Bucureşti în topul naţional în ceea ce priveşte atragerea fondurilor europene. Motivul este acela că judeţul a atras, până în prezent, fonduri europene în valoare de 250 de milioane de euro, prioritare fiind proiectele de infrastructură rutieri. Pentru următorul mandat, pe masa de lucru a lui Constantin Rădulescu sunt peste 20 de proiecte viitoare privind dezvoltarea județului Vâlcea, în valoare de 100 de milioane de euro. Judeţul va avea toate drumurile județene modernizate, problema colectării şi depozitării deșeurilor rezolvată şi cele mai moderne spitale din regiune:

„Reprezint PSD Vâlcea, condus de Constantin Rădulescu, care ocupă funcţia de  preşedinte al Consiliului Judeţean și cu care judeţul Vâlcea se mândreşte pentru că, în cei patru ani de mandat a condus foarte  bine destinele acestui judeţ. A atras peste 250 de milioane de euro, fonduri europene şi fonduri guvernamentale, unele în curs de implementare iar altele finalizate deja. Astăzi sunt peste 50 de proiecte aflate în lucru în județul Vâlcea, catalogând judeţul ca fiind „judeţ campion” la absorbția de fonduri europene în regiunea Sud -Vest Oltenia, în perioada 2016 – 2020. Pot face o comparaţie cu judeţele vecine la fonduri pe cap de locuitori, fiindcă judeţul Vâlcea se situează pe primul loc, cu 3068 lei, pe al doilea loc este judeţul Mehedinţi, al treilea loc este judeţul Gorj, apoi  Sibiu, Dolj, Argeş şi Olt. Prin urmare, Vâlcea este pe primul loc raportându-ne la judeţele din jurul Vâlcii, iar în ceea ce priveşte contractele semnate prin Programul Operaţional Regional 2014 – 2020, Vâlcea este din nou pe primul loc. S-a muncit, şi când spun acest lucru ne putem lăuda cu cei peste 330 de kilometri de drumuri județene, reprezentând aproximativ 35% din totalul de 957 de kilometri de drumuri județene din Vâlcea care  sunt în curs de modernizare sau modernizați din bani europeni, fonduri guvernamentale și din bugetul propriu. Este un adevărat  record, fără precedent de la înființarea Consiliului Județean, în ceea ce privește kilometri de drumuri județene reabilitate într-un singur mandat. S-au atras fonduri pentru reabilitarea și dotarea spitalelor din județ în valoare de 31 de milioane de euro, s-a achiziționat primului mamograf pentru Spitalul Județean de Urgență şi primul RMN din județul Vâlcea a fost pus în funcțiune. Spitalul este dotat acum cu aparatură medicală de ultima generație, în valoare de 4 milioane de euro. Acestea sunt doar câteva dintre proiectele cu impact major.  Ca urmare a efortului făcut de preşedintele Constantin Rădulescu, Vâlcea  păstrează steagul în aceasta absorbţiei fondurilor europene. Proiecte sunt, judeţul este un şantier,  investiţiile se văd, dar este necesar să informăm cetăţenii că în plan, pentru mandatul viitor, Constantin Rădulescu are peste 20 de proiecte vom avea cele mai moderne spitale din regiune, toate drumurile județene modernizate şi, nu în ultimul rând, problema colectării şi depozitării deșeurilor rezolvată”, a precizat deputatul Vasile Cocoş.

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

august 2020
L Ma Mi J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...