Constantin Rădulescu:” Mi-am depus candidatura pentru un nou mandat de PREȘEDINTE al Consiliul Județean Vâlcea și lista de consilieri județeni”

 Breaking News

Constantin Rădulescu:” Mi-am depus candidatura pentru un nou mandat de PREȘEDINTE al Consiliul Județean Vâlcea și lista de consilieri județeni”

Constantin Rădulescu:” Mi-am depus candidatura pentru un nou mandat de PREȘEDINTE al Consiliul Județean Vâlcea și lista de consilieri județeni”
august 16
19:10 2020

Am avut lângă mine echipa alături de care pornim pe un nou drum.
Le mulțumesc colegilor mei, care mi-au fost alături 4 ani și, împreună, am implementat proiecte importante. În acest moment, în județul Vâlcea sunt în lucru sau deja finalizate 50 de proiecte, în valoare de peste 250 milioane euro. Alături de aceeași echipă, am pregătit proiectele de viitor. Le mulțumesc din suflet, le urez sănătate și rămânem, în continuare, în echipa PSD.

Vorbind despre viitor, am alături de mine o echipă frumoasă și puternică, alături de care, în următorii 4 ani, vom implementa proiecte pentru județul Vâlcea și pentru binele oamenilor. O echipă echilibrată, din toate punctele de vedere.

Avem in lista veterani dar si nume noi, oameni care au ales să vină să pună umărul, alături de mine și de PSD, pentru a face bine în județul Vâlcea.

Pentru următorii 4 ani ne propunem obiective strategice:
– să avem cele mai bune spitale din regiunea Oltenia;
– să avem toată rețeaua de drumuri județene reabilitată;
– să rezolvăm problema colectării și depozitării deșeurilor.
Sunt provocări importante pe care le vom aborda în mandatul următor. Nu vom rata niciun proiect pe fonduri europene, astfel încât, în următorul mandat, ne propunem să atragem în județul Vâlce peste 350 milioane euro, doar noi, Consiliul Județean.

Le mulțumesc colegilor mei primari cu care am colaborat, și îi asigur că, în continuare, nu voi privi investițiile din județul Vâlcea prin culoarea carnetului de partid. De ce? Pentru că eu consider că facem proiecte pentru oameni. Și în următoarea perioadă vom proceda la fel, pentru că noi avem această credință: BINE FACI, BINE GĂSEȘTI!

In primul rând, vreau să vă mulțumesc pentru prezenţa la acest eveniment deosebit de important pentru Organizația Judeţeană Vâlcea a PSD.

Astăzi, am depus lista de candidaturi pentru alegerea Consiliul Județean Vâlcea și candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean.

Pentru început, aș vrea să vă vorbesc despre colegii mei, alături de care, în cei 4 ani ai actualului mandat, am implementat proiecte importante. Sunt cu toţi oameni deosebiți şi bine pregătiți şi, împreună, formăm o echipă puternică şi bine închegată, care va lucra pentru dezvoltarea judetului. În acest moment, în județul Vâlcea avem șantiere deschise sau deja finalizate, în care s-au investit peste 250 milioane euro. Alături de această echipă, am pregătit şi proiecte pentru viitor. Le mulțumesc din suflet pentru sprijin şi pentru efortul lor, le urez sănătate și îi asigur că vom rămâne, în continuare, echipa PSD.

Mă bucur să le pot spune vâlcenilor că PSD Vâlcea are o echipă puternică şi vizionară care, în următorii 4 ani, va implementa proiecte pentru județul Vâlcea și pentru binele oamenilor. O echipă echilibrată, cu o bună reprezentare a profesiilor și a vârstelor. Avem juriști, economiști, medici, profesori, ingineri, oameni cu experiență profesională și administrativă deosebită. Alături de bărbați, avem şi reprezentante ale femeilor din partid, în primele 17 locuri de pe liste, 17 fiind numărul de consilieri pe care ne-am propus să îl obținem.

Avem pe această listă și nume noi, nume de oameni care au ales să vină şi să contribuie, alături de mine și de Partidul Social Democrat, la punerea în practică a proiectelor noastre pentru județul Vâlcea.

În următorii 4 ani, priorităţile noastre sunt să avem cele mai bune spitale din Regiunea Oltenia – proiectele sunt deja lansate, urmând procedurile legale.

De asemenea, să avem toată rețeaua de drumuri județene reabilitată (acum avem reabilitaţi sau in curs de reabilitare 330 km) şi să rezolvăm problema colectării și depozitării deșeurilor. Suntem în fază avansată. Toate cele 89 de UAT-uri din județul Vâlcea au adoptat hotărârile de consiliu local pentru delegarea serviciului de colectare și depozitare a deșeurilor. Săptămâna viitoare va fi convocată ședința Asociației de Dezvoltare Intercomunitară de Salubrizare, în urma căreia se va publica licitația pentru delegarea serviciului de salubrizare. In sfârșit, după 30 de ani, problema gestionării deșeurilor din județul Valcea va fi rezolvată.

Aşadar, acestea sunt trei dintre prioritățile noastre. Evident, nu vom neglija cultura, tineretul şi sportul. Vom sprijini, în continuare, fotbalul şi handbalul vâlcean. Deja, am demarat reînfinţarea echipei județene de fotbal.

Vom continua să investim în domeniul protecţiei sociale şi vom reabilita centrele de îngrijire de la Zătreni şi Bistriţa.

Sunt şi alte provocări importante, pe care le vom aborda în mandatul următor, iar turismul este una dintre acestea. Ne-am propus să dezvoltăm turismul vâlcean şi să reabilităm drumurile către cele mai importante atracții turistice.

Şi pentru că vorbeam de drumuri, vreau să ştiţi că vom reabilita, cu fonduri europene, DJ 646 (Babeni – Tomsani – Costesti – Manastirea Arnota); DJ 605 A (lim jud Gorj – Gradistea – Berbesti – Milostea); DJ 703 F (Fedelesoiu – Runcu- lim jud Arges), DJ 676 – unul dintre cele mai lungi drumuri din județul Vâlcea (Cerna – Slatioara – Rosiile – Tetoiu – Lapusata).

Nu vom uita nici de învăţământ, iar Cyber Smart Academy va fi o prioritate pentru mine şi o oportunitate pentru tinerii pasionați de IT din judetul Valcea, un proiect in cadrul caruia talentele nostre vor ramane acasa sa studieze, iar Valcea va deveni un centru de apararea cibernetica.

Vreau sa adaug că, la această dată, in judetul Valcea se lucreaza pe 50 santiere, in care se investesc 250 milioane euro, iar pentru prima parte a anului viitor avem pregatite 20 de proiecte pentru solicitare de fonduri nerambursabile. Suntem hotărâți să nu ratăm nici măcar un proiect pe fonduri europene, fiindcă în urmatorul mandat ne propunem sa atragem in judetul Valcea peste 350 milioane euro, doar noi, Consiliul Judetean.

În încheiere, vreau să le mulţumesc tuturor celor din echipa mea şi colegilor primari pentru buna colaborare şi să îi asigur că, in continuare, investitiile din judetul Valcea nu se vor face în funcţie de coloratura politică. De ce? Pentru ca eu consider ca trebuie să facem proiecte pentru oameni şi pentru binele comunității. Îmi voi respecta acest principiu şi voi rămâne mereu la părerea că: bine faci, bine găseşti!

Pornim, cu încredere și energie, pe un nou drum!
Am depus candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vâlcea și merg alături de o echipă puternică de consilieri județeni!

1. Constantin Rădulescu
2. Marin Florian
3. Petcan Lidia Florentina
4. Bică Andra
5. Ciocan Vetuța
6. Belciu Ion
7. Dima Cosmin Adrian
8. Spiridon Nicu
9. Lupu Alina
10. Bușu Adrian
11. Chisalom Dumitru
12. Voican Adrian
13. Bobocea Gheorghe
14. Nicolăescu Ion
15. Mutuligă Nicolae Florin
16. Popa Laurențiu
17. Lupu Alin
18. Oproaica Alexandru
19. Iordache Danuț
20. Pleșoianu Ana Maria

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

august 2020
L Ma Mi J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...