Daniel Dimulescu: „Las oamenii să aprecieze performanţa administraţiei locale”

 Breaking News

Daniel Dimulescu: „Las oamenii să aprecieze performanţa administraţiei locale”

Daniel Dimulescu: „Las oamenii să aprecieze performanţa administraţiei locale”
august 17
17:56 2020

La Mădulari, în acest mandat, echipa pe care Daniel Dimulescu a format-o a funcţionat foarte bine. S-au întocmit proiecte, au fost atrase fonduri, o perioadă cu bune şi cu rele, dar cu realizări importante, după cum consideră primarul din Mădulari. La finele mandatului, Daniel Dimulescu face o scurtă retrospectivă a planurilor, provocărilor şi realizărilor primăriei în acest sector: înfiinţarea reţelei de apă, asfaltarea drumurilor, modernizarea şcolii şi multe alte domenii de interes pentru viaţa de zi cu zi a celor care locuiesc aici:

„În privinţa drumurilor comunale, în localitatea Mădulari, în mare parte sunt asfaltate şi prevăzute cu rigole. Totodată, mai multe poduri au fost reabilitate şi mai multe uliţe sunt pietruite. Anul trecut s-a executat asfaltarea pe o lungime de 2 kilometri, care în procent de 80% are inclusiv prin rigole amenajate. Încercăm să aducem localitatea în rândul localităţilor dezvoltate, este o localitate mică din punct de vedere al locuitorilor, dar mare ca suprafaţă. S-au atras fonduri, s-au făcut investiţii, dar las oamenii să aprecieze munca noastră. Începând de la introducerea sistemului de apă, asfaltarea, dar şi pietruirea drumurilor comunale, am încercat să aducem confortul în casa localnicilor. O altă investiţie importantă este achiziţionarea unui tractor cu bani europeni, prin GAL. Vom folosi acest utilaj inclusiv iarna, pentru deszăpezire. Este prima achiziţie cu bani europeni. Tot la capitolul investiţii includem şi lucrările de stabilizare a alunecării de teren din satul Bănţeşti, în punctul Sub Peri, o lucrare care s-a executat la valoarea de 11 miliarde, dar şi stabilizarea alunecării de teren din satul Beica, făcută în anul 2016. Iluminatul stradal cu leduri economice este o investiţie cu fonduri alocate din bugetul local. Acum, întreaga localitate are iluminat stradal pe timp de noapte dus până la ultima casa. Avem introdusă în localitate şi reţeaua de internet, tot până la ultima casă. La şcoala din centru s-a montat o centrală termică şi s-au construit grupurile sanitare în interior, şi avem un proiect pe ultima sută de metri, prototip, pentru modernizarea ei. Acestea sunt doar o mică parte dintre proiecte de care sunt mândru”, a precizat primarul din Mădulari, social-democratul Daniel Dimulescu.

La Mădulari, instituţiile publice sunt alimentate cu energie verde, furnizată de panouri fotovoltaice. Proiectul s-a realizat cu fonduri alocate din bugetul local şi cu sprijin din partea companiei Petrom. Panourile fotovoltaice au fost montate pe acoperişurile instituţiilor publice din localitate: baza sportivă, căminul cultural, şcoala, dispensarul şi clădirea primăriei. Întreaga reţea produce peste 17 Kw/ oră, fiind o investiţie care a redus cheltuiala cu iluminatul public la zero.

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

august 2020
L Ma Mi J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...