Mandat plin de realizări, la Mihăeşti

 Breaking News

Mandat plin de realizări, la Mihăeşti

Mandat plin de realizări, la Mihăeşti
august 17
17:49 2020

Pentru primarul liberal al localităţii Mihăeşti, Constantin Bărzăgeanu şi acest mandat a fost unul cu foarte multe realizări. În fiecare sat dintre cele 13 s-au făcut investiţii. S-au atras bani guvernamentali pentru construirea celui mai modern dispensar din judeţ şi pentru dotarea lui cu aparatură de ultimă generaţie, dar s-au făcut eforturi de asemenea pentru asfaltarea drumurilor comunale.

Pe lângă aceste proiecte, Mihăeştiul este printre puţinele localităţi din judeţul Vâlcea care a reuşit să se plieze condiţiilor impuse de programele europene. Astfel, a fost acceptat la finanţare proiectul depus pe măsura 7.2., având valoarea de un milion de euro, care a vizat asfaltarea drumurilor comunale şi amenajarea rigolelor pe ambele laturi ale drumului. S-a introdus reţeaua de apă, s-au modernizat şcolile, s-au construit din temelii cele mai moderne grădiniţe, care pot concura cu cele din mediul urban, s-a modernizat iluminatul stradal, s-au amenajat noi trenuri de fotbal cu gazon sintetic şi nocturnă, iar parcul auto al primăriei a fost dotat cu noi utilaje. În prezent, la Mihăeşti se construieşte o sală de sport şi se fac extinderi la sistemul de gaze:

„Am încercat să rezolvăm problemele cetăţenilor în funcţie de priorităţi. În primul rând s-au modernizat şcolile şi s-au construit noi grădiniţe cu fonduri europene, prin Banca Mondială, în satele Gurişoara şi Mihăeşti. Investiţiile pe care le-am realizat am încercat, pe cât posibil, să le echilibrăm pentru fiecare sat dintre cele 13 pe care le are localitatea Mihăeşti. Prin urmare, în fiecare sat s-a încercat, pe cât posibil, să se asfalteze drumurile comunale în mod echilibrat, s-a modernizat iluminatul stradal, s-a extins reţeaua de apă şi sistemul de gaze. Şi în această campanie voi veni în faţa cetăţenilor cu realizările din acest mandat. În prezent avem aprobate, prin Hotărâre a Consiliului Local 30 de extinderi de reţea de gaze la nivel de localitate, în toate satele acolo, unde au fost cerinţe din partea cetăţenilor. Toţi cetăţenii care doresc să se branşeze la reţeaua de gaze pot veni la primărie şi toţi vor beneficia de ajutor. Prin urmare, cu fonduri din bugetul local, guvernamentale sau din alte surse, îmi doresc ca toată lumea să aibă gaze la poartă, apă la robinet, drumuri asfaltate şi tot ce are nevoie un cetăţean, astfel încât să nu ducă lipsă de absolut nimic din tot ceea ce depinde de primărie. Este adevărat, avem acea problemă referitoare la reţeaua de canalizare, care nu a depins de Primăria Mihăeşti. Proiectul depinde de ADI Apă Vâlcea, fiindcă investiţia este inclusă în acest master plan al judeţului”, a precizat primarul liberal al localităţii Mihăeşti, Constantin Bărzăgeanu.

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

august 2020
L Ma Mi J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...