Primăria Goleşti are nevoie de un primar tânăr şi ambiţios

 Breaking News

Primăria Goleşti are nevoie de un primar tânăr şi ambiţios

Primăria Goleşti are nevoie de un primar tânăr şi ambiţios
august 18
15:57 2020

Adrian Mitrache este candidatul la funcţia de primar al localităţii Goleşti

În perspectiva alegerilor locale pentru funcţia de primar care vor avea loc în acest an, Adrian Mitrache candidează la funcţia de primar al localităţii Goleşti. Cu o experienţă de patru ani în administraţia locală, din poziţia de viceprimar, Adrian Mitrache a învăţat ce înseamnă administraţie, cunoaşte modalităţile prin care se pot atrage pe viitor investiţii importante şi ştie ce-i lipseşte localităţii. Afirmă că nimic nu poate fi imposibil atunci când porneşti la drum cu cele mai bune intenţii. Nu lucrează cu lozinci şi nici nu are de gând, pentru că îi displac cei care recurg la ele, considerând că sunt folosite doar pentru a-i minţi pe oameni. Pe de altă parte, îi este mult mai uşor să vorbească despre ce ar face un primar, pentru că este printre puţinii care chiar ştie ce este o primărie şi ce înseamnă administrarea unei localităţi:

„După patru ani de experienţă administrativă ca viceprimar ştiu ce înseamnă să acoperi nevoile nenumărate pe care le are o localitate. Prin urmare, voi candida la funcţia de primar al acestei localităţi din partea PNL. Goleşti este o localitate aflată la o aruncătură de băţ faţă de municipiu. Cu toate acestea, a fost marginalizată atunci când a venit vorba despre alocarea de fonduri. Chiar şi aşa, noi toţi, împreună cu primarul Dumitru Ropină, am reuşit să mişcăm lucrurile. În tot acest timp, toate proiectele mi-au trecut prin mână. Proiectul de apă, care se realizează în prezent, este „copilul meu”, de când am venit în această primărie, m-am luptat să se realizeze şi uite că astăzi este în linie dreaptă, chiar dacă am întâmpinat multe piedici. Un alt lucru important este faptul că am reuşit predarea sistemului de apă în administrarea Apavilului. Subliniez acest fapt fiindcă, din 2016, ne tot luptăm cu această predare”, afirmă viceprimarul Adrian Mitrache.

Pentru Adrian Mitrache, primăria este locul unde experienţa în administraţie şi-a spus cuvântul

Adrian Mitrache cunoaşte fiecare proiect al localităţii. Şi-a pus amprenta atunci când în localitate s-a introdus cablul TV şi internetul prin fibră optică în satele Aldeşti, Blidari, Popeşti, Gibeşti, Opăteşti, Vătăşeşti şi Giurgiuveni, s-a modernizat iluminatului public prin achiziţia a 500 lămpi cu LED şi s-a reabilitat sediul primăriei:

„Fiecare proiect mi-a trecut prin mână şi pot spune cu mândrie că toate sunt proiecte cu care ne putem mândri. Un lucru important care s-a făcut a fost cadastrarea şi introducerea în domeniul public a comunei Goleşti cu peste 42 de kilometri de drumuri comunale şi de interes local, înfiinţarea sistemului de alimentare cu apă potabilă în satele Popeşti, Gibeşti, Opăteşti, Vătăşeşti şi Giurgiuveni, investiţie care presupune şi branşarea a 840 de beneficiari, dar şi dotarea cabinetului medical. Localitatea Goleşti are nevoie de asfaltări, dar trebuie să le facem sistematic, după ce se introduce reţeaua de apă şi canalizare. Cu toate acestea, la Goleşti s-a reuşit asfaltarea drumurilor comunale pe o lungime de 2 kilometri, în satul Blidari, respectiv a străzilor Tineretului, Uliţa Popii şi Blidarilor. S-a reabilitat, modernizat, dotat şi extins căminului cultural din satul Aldeşti. S-au construit 3 punţi pietonale în punctele „Deaconescu” şi „State” din satul Popeşti şi „Filigeanu” din satul Coasta. Tot la capitolul realizări pot să punctez inclusiv înfiinţarea spaţiului public de agrement pentru locuitorii comunei Goleşti, extinderea iluminatului public pe strada Principală şi strada Pârâul Cârciumii din satul Blidari şi pe strada Goleştilor din satele Vătăşeşti şi Tulei-Câmpeni şi refacerea podului peste pârâul Sâmnic din punctul „Ruginoasa”, satul Tulei-Câmpeni”, a precizat Adrian Mitrache, candidatul PNL la Primăria Goleşti.

Proiecte, planuri şi angajamente pentru următorul mandat

În timpul campaniei electorale, Adrian Mitrache spune că va semna un „Angajament pentru Goleşti”, un decalog pe care promite că-l va respecta în timpul mandatului său. Primul punct este legat de introducerea sistemului de canalizare menajeră cu staţie de epurare în comuna Goleşti, implementarea proiectului de asfaltare a străzilor din satele comunei Goleşti, în prima fază pe 8,35 kilometri în satele Aldeşti, Blidari, Popeşti şi Drăgăneşti, în faza a doua urmând şi asfaltarea pentru diferenţa până la 19,3 kilometri, în yonele Popeşti, Opăteşti, Vătăşeşti, Giurgiuveni, Tulei-Câmpeni şi Coasta.

Spune că are în plan extinderea reţelei de cablu TV şi internet prin fibră optică în satele Tulei Câmpeni, Coasta, Poeniţa şi Drăgăneşti, dar şi finalizarea proiectului de alimentar cu apă potabilă în satele Popeşti, Gibeşti, Opăteşti, Vătăşeşti şi Giurgiuveni şi extinderea reţelei de apă potabilă în satele Tulei-Câmpeni, Coasta, Poeniţa, Drăgăneşti şi strada Rădăcineţ din satul Blidari. În următorul mandat se vor finaliza lucrările de construire a „Podului peste pârâul Sâmnic, din punctul „Ruginoasa”, în satul Tulei-Câmpeni şi refacerea podului peste pârâul Sâmnic din punctul „Coasta”. Adrian Mitrache promite şi introducerea reţelei de alimentare cu gaze naturale în comuna Goleşti, reabilitarea, modernizarea şi dotarea căminului cultural din satul Poeniţa, reabilitarea, modernizarea, dotarea şi extinderea Şcolii Gimnaziale cu clasele I-VIII din satul Popeşti, dar şi crearea unui mediu economic atractiv, prin facilitaţi fiscale menite să atragă noi investitori în localitate.

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

august 2020
L Ma Mi J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...