Un mandat bun pentru administrația locală din comuna Mihăești

 Breaking News

Un mandat bun pentru administrația locală din comuna Mihăești

Un mandat bun pentru administrația locală din comuna Mihăești
august 26
17:57 2020

Proiectele primarului Constantin Bărzăgeanu, finalizate cu succes

Constantin Bărzăgeanu a intrat în administraţie la început ca viceprimar, un mandat care l-a pus în temă cu administraţia publică locală, atât cât să-l pregătească pentru următoarele două mandate de primar. A reuşit să demonstreze că se poate face ceva bun pentru comunitate, și spune că tot ceea ce a realizat a fost prin muncă, încercând, de-a lungul anilor, să îşi facă datoria cu profesionalism şi seriozitate. Drept consecinţă, oamenii îl apreciază:

„Am intrat în administrație acum 12 ani în funcţia de viceprimar, ca mai apoi să fiu primar interimar pentru o perioadă de doi ani. Acum, după cel de-al doilea mandat, venim în faţa cetăţenilor cu o broşură în care au fost trecute realizările în fiecare sat, cu imagini. Vreau să spun că promisiunile pe care le-am trecut în pliantele din ambele mandate au fost realizate în procent de 110%, adică, mai mult decât mi-am propus, cu ajutorul lui Dumnezeu. Fac această precizare fiindcă am reuşit să atragem bani europeni pentru asfaltarea drumurilor comunale. Tot cu bani europeni s-a construit o platformă de depozitare şi gospodărire a gunoiului de grajd în cadrul proiectului privind controlul integrat al poluării cu nutrienţi. În localitate s-au construit două grădinițe cu fonduri atrase prin Banca Mondială, două bijuterii de clădiri, proiectele mele de suflet. În localitate s-au amenajat și terenurile de sport, dar şi căminele culturale.

Asfaltarea drumurilor comunale, prioritară pentru locuitorii comunei Mihăeşti

La capitolul infrastructură rutieră, în cele două mandate s-au asfaltat 60 de kilometri. Constantin Bărzăgeanu spune că, pentru următorul mandat, au mai rămas de asfaltat 10 kilometri de drumuri comunale: „Tot ce a mai rămas de asfaltat sunt drumuri cu lungimi mici, însumând 10 kilometri, pentru care s-a întocmit documentaţia unui proiect care este depus în vederea finanţării la Compania Naţională de Investiţii. Tot prin CNI s-au atras fonduri pentru construirea unei săli de sport. Prin urmare, în maxim o lună vor începe lucrările, iar până la finele anului, elevii din localitatea noastră vor beneficia de o sală de sport.

Continuă extinderea rețelei de gaz la Mihăești

Un lucru importat este faptul că, în această perioadă, se fac extinderi la reţeaua de gaze cu bani din bugetul local, în sumă de peste 40 de miliarde, pe o lungime de aproximativ 10 kilometri. Primarul localităţii ne informează că acest proiect a fost una dintre cerinţele primordiale ale comunităţii. Astfel, au fost depuse multe dosare din partea cetățenilor pentru branșarea la gaz și s-a aprobat proiectul care cuprinde 30 de străzi, pe care se execută lucrările de extindere la rețeaua de gaz.

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

august 2020
L Ma Mi J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...