Implicarea este cheia succesului la Şirineasa

 Breaking News

Implicarea este cheia succesului la Şirineasa

Implicarea este cheia succesului la Şirineasa
august 27
06:41 2020

Localitatea Şirineasa are o înfăţişare nouă în ultimii ani, iar primarul spune că, pentru el, cheia succesului a constat în implicarea personală. Deşi se află la conducerea localităţii doar de un mandat, actualul primar se declară mulţumit atâta timp cât vede că cetăţeanul îl priveşte cu încredere. Spune că implicarea este cheia schimbării în bine a lucrurilor. În localitate s-au asfaltat drumurile comunale, s-au construit poduri trainice, a fost modernizată exemplar şcoala din centrul loaialităţii, s-au atras fonduri pentru regularizarea torenţilor care puneau în pericol gospodăriile din zonele respective şi s-au executat lucrări trainice de punere în siguranţă a platformei drumurilor comunale. Cu bani guvernamentali s-au finalizat şi lucrările de asfaltare pe drumul comunal 122 şi s-a construit podul peste pârâul Luncavăţ, în punctul Ciorăşti – Valea Alunişului. Cu bani alocaţi din bugetul local s-a modernizat şi dispensarul din localitate, iar pe arterele principale s-au montat lămpi economice, lucrări care, însumate, se ridică la câteva zeci de miliarde de lei. În localitate se construieşte, se repară, se fac eforturi în toate direcţiile. A contat foarte mult în aceşti ani faptul că actualul primar este un om cu care se poate aborda orice discuţie privind buna organizare a muncii, este harnic, dispus la realizarea tuturor obiectivelor care duc la modernizarea localităţii, iar în centrul activităţii sale rămâne cetăţeanului. La primărie lucrează legal, primarul nefiind de acord cu nici o abatere de la legislaţie, are experienţă în administraţie şi, cel mai important, are intenţii bune şi mult bun simţ. Spune că nu a venit la primărie să se îmbogăţească, iar când va pleca de la primărie va avea aceeaşi avere pe care am avut-o când a devenit primar: „Dorinţa de continuitate a proiectelor, acesta este motivul pentru care am decis să intru într-o nouă competiţie. În toată această perioadă m-am axat pe legalitate. De când am venit la primărie nu am mai făcut nimic acasă. Cu toate acestea, în toată această perioadă am avut parte numai de reclamaţii care s-au dovedit destul de repede nefondate. Este adevărat, sunt primari care îşi merită soarta, însă nu mă regăsesc în această categorie. Dacă se verifică declaraţia mea de avere,  tot ceea ce am agonisit sunt dobândite înainte de a veni la primărie. Faptul că mi-am înmulţit animalele şi că unul dintre băieţi şi-a cumpărat o maşină nu înseamnă că am venit la primărie să fur, pentru că ce am avut când am venit la primărie am şi acum, iar când voi pleca de la primărie voi avea aceeaşi avere pe care am avut-o când am ajuns primar. Eu am venit la primărie deranjat de faptul că atunci când aveam o idee pentru a se realiza ceva în comunitate niciodată nu se putea. Cel mai importat lucru este că oamenii ştiu, şi au încredere în mine”, afirmă primarul.

Se lucrează la continuarea proiectelor de infrastructură

Cunoscând foarte bine problemele şi nevoile cetăţenilor din această localitate, administraţia locală continuă programul de modernizare a comunei, iar una dintre preocupările majore ale primarului este asigurarea condiţiilor optime de infrastructură, reabilitarea şi modernizarea drumurilor: „Dumnezeu m-a ajutat, am realizat ceea ce mi-am propus în procent de 95%. Independent de voinţa mea nu s-au realizat câteva lucruri, dar se vor realiza şi acestea. Mă refer la proiectul de modernizare a Căminului cultural şi la un alt proiect, de asfaltare a celor 43 de uliţe, pentru care s-a refăcut documentaţia. Iniţial proiectul a fost depus în vederea finanţării al FDI. Trecuse de Comisia de prognoză şi analiză şi trebuia să ni se comunice prin hotărâre de guvern eligibilitatea. Între timp a picat guvernul, s-a ales praful, s-a închis FDI de tot. Proiectul iniţial era pe o lungime de 11 kilometri, între timp din acest proiect am reuşit să asfaltăm drumul comunal 121 cu bani din bugetul local. Prin urmare, din acest proiect au mai rămas de asfaltat 10 kilometri. Cu acest proiect de asfaltare a uliţelor închidem capitolul de asfaltare în localitate. Drumurile comunale sunt asfaltate, dar mai avem drumurile săteşti şi uliţele. Acestea sunt proiectele pe care le am în plan. Un alt proiect important priveşte înfiinţarea reţelei de gaze naturale în localitate”, a punctat primarul localităţii Şirineasa.

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

august 2020
L Ma Mi J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...