Dumitru Pirneci: „Sunt alături de locuitori, iar ei sunt alături de mine, şi Dumnezeu m-a ajutat”

 Breaking News
  • No posts were found

Dumitru Pirneci: „Sunt alături de locuitori, iar ei sunt alături de mine, şi Dumnezeu m-a ajutat”

Dumitru Pirneci: „Sunt alături de locuitori, iar ei sunt alături de mine, şi Dumnezeu m-a ajutat”
septembrie 18
14:49 2020

În cele patru mandate de primar, Dumitru Pirneci se poate lăuda cu aproximativ50 de proiecte care au schimbat faţa localităţii. Spune cu mândrie că Dăniceiul de astăzi nu se aseamănă cu localitatea pe care a preluat-o în 2004. Drumurile suntîntr-un procent destul de mare asfaltate, există alimentare cu apă şi canalizare, şcolile sunt modernizate, iar în localitate s-au construit poduri noi, trainice.Singura investiţie care îi lipseşte localităţii este alimentarea cu gaz:

Am finalizat cel de-al patrulea mandat şi sunt mândru de ceea ce am realizat pentru localitate şi pentru cetăţenii mei. Dacă am început nişte lucruri bune în comuna acesta trebuie să le continui. Cu adevărat am avut şi am susţinerea cetăţenilor, iar aprecierea comunităţii mă motivează. Voi avea motive suplimentare să cred că oamenii şi-au pus aşteptările în mine,şi sper să nu îi dezamăgesc. Candidez pentru un nou mandat fiindcă o bună parte dintre proiecte sunt depuse pe diferite programe de finanţare şi o altă parte sunt în faza de documentaţie. Sunt primarul tuturor, şi asta s-a dovedit fiindcă oamenii mă apreciază, iar eu îi respect.Sunt alături de locuitori, iar ei sunt alături de mine, şi Dumnezeu m-a ajutat. Când am preluat mandatul nu era în localitate o palmă de asfalt, în timp ce astăzi avem 32 de kilometri de drumuri comunale asfaltate şi 8 kilometri de drumuri judeţene asfaltate. Drumul judeţean 678E era un drum de pământ, iar astăzi acest drum este asfaltat în totalitate.Am reuşit tot ceea ce s-a realizat în această localitate cu foarte multă muncă. Rolul primarului nu este să stea în primărie. Am în faţă raportul primarului, cu proiectele realizate în cele patru mandate, din care reiese că am atras fonduri pentru cel puţin 50 de proiecte majore care au schimbat faţa comunei, dintre care 23 de proiecte s-au realizat cu bani din bugetul local”, a punctat primarulliberal al localităţii Dănicei, Dumitru Pirneci.

În localitate se va da startul celui mai mare proiect de asfaltare de după Revoluție

În această perioadă, MLPDA, prin Compania Naţională de Investiții a aprobat lista-sinteză a obiectivului „Modernizare drumuri locale în comuna Dănicei”, proiect transferat de la Fondul de Dezvoltare și Investiții (FDI), în valoare de aproximativ 80 de miliarde de lei vechi. „Proiectul este licitat şi a fost câștigată licitația, așteptăm doar fondurile de la Compania Națională de Investiții, în vederea demarării lucrărilor. Prin acest proiect vor fi executate lucrări de asfaltare pe următoarele drumuri: 1. Drum sătesc Lăunele-Ciuta, în lungime de 1840 de metri ; 2. Drum sătesc Dealu Orezului(Teleche), în lungime de 1250 de metri ; 3. Sat Valea Scheiului – Cuca(Racenile), pe o distanţă de 1166 de metri ; 4. Drum sătesc DealuScheiului-Rădești(650 de metri) ; 5. Drum comunal 181A (950 de metri) ; 6. Drum comunal 181B pe o lungime de 1500 de metri.”, a declarat primarul Pirneci.

Cu 14 sate aparținătoare, pe o întindere de circa 2900 de hectare, comuna Dănicei s-a schimbat mult în ultimii ani.Bădeni, Ceretu, Cireșul, Dealu Lăunele, Dealu Scheiului, Dobrești, Drăgulești, Glodu, Gura Crucilor, Lăunele de Jos, Linia pe Vale, Udrești și Valea Scheiului sunt cele 14 sate ale comunei Dănicei, cu o întindere de circa 2900 de hectare, sate care beneficiază acum de utilități precum drumuri asfaltate, iluminat public, internet, apă sau canalizare, centru social, târg comunal, un cămin cultural nou și în următorul mandat vor fi racordate și la gaze.

Proiecte finalizate pas cu pas

Conducerea localităţii a realizat în ultimii ani numeroase proiecte și a implementat altele,astfel încâtcetăţenii să fie mulţumiţi. Printre proiectele finalizate se numără construcţia unor poduri de beton peste pârâul Trepteanca, alimentarea cu apă, reţeaua de canalizare, reabilitarea tuturor şcolilor, aduse acum la standarde moderne, construirea a numeroase punţi pietonale, ş.a. Chiar dacă situaţia economică a ţării este precară, realizările primarului Dumitru Pirneci nu se opresc aici, în următorul mandat acesta intenţionând să demareze noi proiecte, în sprijinul cetăţenilor:

Program de lucru pentru 2020 – 2024:

Înființarerețeade distribuție gaze naturale în Comuna Dănicei.

Pietruire drum de interes local Dealul Sâmburului.

Pietruire drum de interes local Dealul Stănulesei

Pietruire drum sătesc Negrești.

Construirea unei scene în satul Lăunele de jos „CIREȘARII”.

Construire copertină peste platforma de evenimente recreative de lângă biserica din satul Ceretu.

Extindere alimentare cu apă.

Asfaltare drumuri de interes local.

Reabilitare ți modernizare sistem de iluminat public.

Locuri de joacă pentru copii în satul Dealul Lăunele, lângă spațiul de agreement.

Asfaltarea tuturor drumurilor comunale.

Construire centru medical de permanență în satul Bădeni, lângă Primărie.

Centru de colectare și prelucrare a fructelor (prune; mere; pere) și a fructelor de pădure.

Asfaltare drumuri comunale și de interes local în Comuna Dănicei.

Dumitru Pirneci; „Mai presus decât cinstea şi omenia nu există nimic pe lumea aceasta

„Dragii locuitori ai comunei Dănicei, sunt la sfârșit de mandat în care am avut și bucurii și greutăți, dar, dacă ne uităm în urmă vedem că s-au realizat totuși lucruri frumoase, important este că suntem sănătoși.Cele patru mandate care au trecut au fost lecții prețioase pentru mine, ca primar, iar acum am experienţa şi sprijinul de la Guvern pentru a putea realiza proiecte mai ambițioase și foarte necesare în comuna Dănicei. Realizările de până acum sunt garanția că vom realiza ce ne propunem pentru noul mandat. Pe mine, Dumitru Pirneci mă cunoașteți, la fel ca și până acum voi avea grijă cu drag de comună, și am sa contribui la ridicarea nivelului de trai al familiilor din comuna Dănicei.

Așa să ne ajute Dumnezeu!

PRIMARDUMITRU PIRNECI.

Comandat de Partidul Naţional Liberal

 CMF: 21200012

realizat de SC  INFOTOUR SRL 

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

septembrie 2020
L Ma Mi J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...