Conferinţa de presa a PNL Vâlcea la final de campanie electorală

 Breaking News
  • No posts were found

Conferinţa de presa a PNL Vâlcea la final de campanie electorală

Conferinţa de presa a PNL Vâlcea la final de campanie electorală
septembrie 25
16:33 2020

Astăzi, 25 septembrie 2020 a fost prezent la Râmnicu Vâlcea,la prima oră a dimineţii vicepreşedintele PNL, europarlamentarul Siegfried Mureşan, alături de preşedintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican, care candidează la preşedinţia Consiliului Judeţean Vâlcea şi Virgil Pîrvulescu, reprezentantul PNL şi candidat la funcţia de primar al Râmnicului.

Cristian Buican: „PNL va câştiga alegerile în Râmnicu Vâlcea”

Cristian Buican, liderul PNL, a afirmat, în cadrul conferinţei  de presă  organizată la sediul partidului că este ferm convins de faptul că echipa PNL are cea mai bună soluţie pentru Râmnic şi cel mai bun proiect politico – administrativ, care a fost  bine prezentat şi înţeles de locuitorii Râmnicului. Potrivit liderului liberal, PNL urmează să câştige alegerile, obţinând un scor istoric, prin câştigarea fotoliului de primar al Râmnicului şi majoritate în Consiliul Local. Cristian Buican a afirmat că echipa liberală a realizat un program de reconstrucție, realist şi concret pentru judeţ şi municipiu, ale cărui obiective principale vizează repornirea economiei locale şi deschiderea oraşului şi a judeţului pentru investitori, redresarea şi prosperitatea economică, educaţie, conectivitate şi infrastructură, calitatea vieţii şi dezvoltarea serioasă a turismului judeţean:

„Suntem în ultima zi de campanie, ne-am prezentat în parte candidaţii, proiectele şi programele cu care am venit în faţa electoratului în această campanie. Avem credinţa că, pentru Municipiul Râmnicu Vâlcea avem cea mai bună soluţie pentru primar şi cel mai bun proiect politico – administrativ, care cred că, pe parcursul ultimelor luni, a fost foarte bine prezentat şi înţeles de locuitorii Râmnicului. De aceea nutresc speranţa că, la Râmnicu Vâlcea, PNL va obţine un scor istoric, vom obţine Primăria şi majoritatea în Consiliul Local. Sunt convins şi am încredere că domnul Virgil Pîrvulescu şi echipa sa a reuşit să convingă electoratul din municipiul Râmnicul Vâlcea că reprezintă cea mai bună soluţie pentru acest municipiu. Colegii mei din judeţ, toţi candidaţii, toate echipele de consilieri, au stat de vorbă cu fiecare cetăţean şi au prezentat proiectele şi programele, gândurile de viitor şi, cu siguranţă, aşa cum s-a întâmplat şi la ultimele alegeri locale din 2016, la alegerile europarlamentare şi la cele prezidenţiale, PNL va câştiga alegerile din Râmnicu Vâlcea. Sunt convins că locuitorii din Râmnicu Vâlcea au înţeles că trebuie să termine pentru totdeauna PSD. Sunt convins că locuitorii  din Râmnicu Vâlcea au înţeles că PNL reprezintă alternativa bună pentru toate problemele pe care le au astăzi, din cauza unei guvernări de 30 de ani a PSD în judeţul Vâlcea. Toată lumea aşteaptă rezolvarea acestei situaţii, şi PNL o poate face”, spune preşedintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican, candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean Vâlcea.

Siegfried Mureşan: „Cristian Buican şi Virgil Pîrvulescu sunt exact oamenii potriviţi pentru a începe dezvoltarea municipiului şi a judeţului, fără întârziere”

Siegfried Mureşan a subliniat faptul că PNL Vâlcea are o echipă mobilizată, hotărâtă, pregătită să câştige alegerile şi să îşi asume conducerea judeţului, atât la Consiliul Judeţean cât şi la Primăria Râmnicu Vâlcea. A precizat că a venit la Vâlcea pentru a discuta despre dezvoltarea judeţului şi că, imediat după alegerile locale, la momentul la care candidaţii liberali vor câştiga primăriile din judeţ, de comune, de oraşe şi municipii, trebuie să înceapă neîntârziat dezvoltarea judeţului Vâlcea. În discursul său, europarlamentarul Siegfried Mureşan a ţinut să spună că România va primi în următorii ani mai multe fonduri europene decât a primit oricând până acum de la Uniunea Europeană, aproape 80 de miliarde de euro, reprezentând un pachet de redresare economică, aceasta fiind principala sursă de finanțare a planului de relansare al Guvernului României:  

„Acest judeţ a fost prea mult ţinut pe loc de conducerea de la nivelul Consiliului Judeţean din partea PSD, în ultimii ani. În primul rând, în următorii ani, România va primi mai multe fonduri europene de la Uniunea Europeană decât a primit oricând. Pentru următorii 7 ani, României i-au fost alocate 80 de miliarde de euro. Ca să avem un termen de comparaţie, de când am aderat la Uniunea Europeană, 1 ianuarie 2007 şi până astăzi, am reuşit să absorbim 59,6 de miliarde de euro în 13 ani, iar pentru următorii 7 ani avem 80 de miliarde de euro la dispoziţie. Aceşti bani vor ajunge exact acolo unde vom avea primari şi preşedinţi de consilii judeţene harnici, gospodari care să ştie şi să vrea să absoarbă aceste fonduri europene. Vedem cu toţii cum faţa multor oraşe şi judeţe a fost schimbată cu ajutorul fondurilor europene, iar acest lucru se poate întâmpla şi la Vâlcea. Convingerea este că atât Cristian Buican, cât şi Virgil Pîrvulescu sunt exact oamenii potriviţi pentru a începe dezvoltarea municipiului şi a judeţului fără întârziere. Imediat ce PNL va câştiga alegerile la nivelul judeţului Vâlcea, le stau la dispoziţie cu toată expertiza pentru a începe neîntârziat absorbția fondurilor europene. Ca urmare a epidemiei de coronavirus, Uniunea Europeană a înţeles că dezvoltarea şi modernizare sistemului medical trebuie să fie o prioritate din fonduri europene, iar în acest sens vor exista,  în următorii ani, mai multe fonduri europene pentru construcţia de spitale noi sau extinderea şi modernizarea spitalelor existente. Din fonduri europene vom putea moderniza, la nivelul judeţului Spitalul Judeţean, care trebuie echipat, modernizat şi utilat. Guvernul Orban a reuşit să obţină de la Comisia Europeană 875 de milioane de euro pentru autostrada Piteşti – Sibiu. Vom recupera toate întârzierile la marile proiecte de infrastructură implementate din fonduri europene. Infrastructura este primul pas şi aici, la Vâlcea, pentru dezvoltarea judeţului, după aceea urmează fructificarea potenţialului industrial al municipiului Râmnicu Vâlcea. Şi aici susţin pe deplin programul lui Virgil Pîrvulescu, de punere în valoare a platformei industriale Oltchim. Parcurile industriale pot atrage investitori, locuri de muncă stabile, bine plătite care pun în valoare calificările forţei de muncă în industrie aici, în judeţul Vâlcea inclusiv pentru tineri, pentru a opri exodul tinerilor”, a afirmat vicepreşedintele PNL, europarlamentarul Siegfried Mureşan.      

Virgil Pirvulescu: „Vă asigurăm că vom respecta la virgulă ceea ce ne-am propus prin programele economice

„Vizita domnului  Siegfried Mureşan dă bine, în contextul în care, anterior, premierul Ludovic Orban ne-a asigurat de sprijin în realizarea a tot ceea ce noi ne-am propus prin programul prezentat şi prin care noi, PNL, ne-am asumat nişte ţinte extrem de ambiţioase. Mulţi se gândeau la sursele de finanţare, la modul cum vom reuşi să punem în practică aceste proiecte. Astăzi vedem la obiect faptul că ceea ce ne-am propus noi, şi anume accesarea fondurilor europene, care este principala noastră direcţie, este întărită de afirmaţiile domnului Siegfried Mureşan. Faptul că vom construi acel spital de îngrijiri paliative în zona Feţeni, iar sursa de finanţare sunt fondurile europene este o dovadă în plus. Mai mult, în ultimele zile ni se spunea faptul că este o utopie drumul expres pe care noi îl avem deja antamat în zona staţiei Peco Boromir, până în punctul Tigveni. Este foarte important şi parcul industrial, fără de care oraşul nostru nu poate să cunoască dezvoltarea economică pe care ne-o dorim, crearea locurilor de muncă şi salarii bine plătite. Nimic din aceste proiecte nu ar fi solvabile în condiţiile în care echipa formată din Virgil Pîrvulescu şi preşedintele Cristian Buican nu am fi acel tot unitar care să acţionăm în direcţia în care judeţul şi oraşul să cunoască dezvoltarea de care noi avem nevoie. Vă asigurăm că noi, împreună cu echipele de consilieri care mergem la conducerea celor două instituţii, Consiliul Judeţean şi Primăria Râmnicu Vâlcea, vom respecta la virgulă ceea ce ne-am propus prin programele economice, astfel încât şi judeţul Vâlcea să cunoască dezvoltarea pe care ne-o dorim fiecare dintre  noi”, a afirmat Virgil Pîrvulescu.           

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

septembrie 2020
L Ma Mi J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...