INFORMARE DE PRESĂ CENTRALIZATĂ A LUCRĂRILOR DERULATE DE APAVIL SA ÎN MUNICIPIUL RM. VÂLCEA în perioada 26 septembrie – 02 octombrie 2020

 Breaking News
  • No posts were found

INFORMARE DE PRESĂ CENTRALIZATĂ A LUCRĂRILOR DERULATE DE APAVIL SA ÎN MUNICIPIUL RM. VÂLCEA în perioada 26 septembrie – 02 octombrie 2020

octombrie 02
16:29 2020

APAVIL SA a desfăşurat şi în perioada 26 septembrie – 02 octombrie 2020 o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale. 

AVARII SOLUŢIONATE. S-au remediat, în timp util, pierderile de apă potabilă pe străzile: Dragoș Serafim, Kalamata nr. 32, Depozitelor – Unisem, Apusului și Calea lui Traian – Bl. S5, Sc B.

 LUCRĂRI DE AMENAJARE A TERENULUI. În vederea aducerii la starea inițială a terenului deteriorat în urma intervențiilor, s-au executat lucrări de amenajare prin betonare/asfaltare pe străzile: Kalamata, Gib Mihăescu, Dragoș Serafim și Alunului.

POMPE CURĂŢATE. S-au curățat manual și mecanizat pompele din zonele: Arinilor, bd. Dem Rădulescu și Morilor.

PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale:

  • s-a asigurat asistență tehnică pe strada Prof. Dr. Corneliu Tamaș nr. 12;
  • continuă lucrările de extindere a rețelei de apă pe strada Livezi;
  • a fost înlocuită vană defectă cu vană subterană D 80mm, complet echipată,  pe strada Gib Mihăescu;
  • au fost înlocuite capac și ramă cămin pe str. Lucian Blaga;
  • s-au curățat bazinele pompelor de la pasajele Dacia si Bogdan Amaru ;
  • a fost înlocuit tronsonul de canalizare afectată pe b-dul Tineretului – Bl. A54; 
  • s-a continuat verificarea și curățarea gurilor de scurgere, a căminelor de canalizare menajeră și a colectoarelor, manual și mecanizat; 
  • s-a adus la starea inițială suprafața carosabilă în zonele în care s-a intervenit;
  • au fost aduse la cotă căminele de canalizare menajeră tasate/deteriorate.   

REȚELE DE CANALIZARE MENAJERĂ CURĂŢATE. S-a intervenit pentru desfundarea, curățarea și spălarea mecanizată a rețelelor de canalizare menajeră și a gurilor de scurgere la următoarele adrese: str. Kalamata, str. I. C. Brătianu – Bl.S1, sc. B, str. Henri Coandă – Bl. N9, sc. D, str. Decebal – Bl. F1, sc. C, str. Independenței – Bl. 1, sc. C, b-dul Tineretului – Bl. S2 scările B și C, Bl. A11/3, scările B și C, Bl. A56 și Bl. A54,  str. Straubing, str. Matei Basarab – Bl. 112, sc. A, Bl. A3, scările A și B, str. Mihai Viteazu, str. Remus Belu , Aleea Cocorilor – Bl. 22, str. Nicolae Iorga – Bl. A93, sc. A, Bl. A24/3, sc. B, str. Calea lui Traian – Bl. S13 și Bl. 9, str. Ion Creangă, str. General Magheru – Bl. S4, str. Lucian Blaga – Bl. A52, sc. C, str. Păcii (Grădinița nr.2 Ostroveni), str. Regina Maria – Bl. C12, Aleea Olănești – Bl.9  și bulevardul Nicolae Bălcescu.

9 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în această perioadă au fost montate 9 apometre, dintre care 4 verificate și înlocuite și 5 montaje apometre noi. De asemenea, au fost realizate 9 lucrări de intervenție la contoarele de apă rece montate în rețea și au fost întocmite 4 avize de amplasament și 5 avize tehnice.      

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

octombrie 2020
L Ma Mi J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...