A fost semnat protocolul de colaborare locală între PNL și Alianța USR PLUS

 Breaking News
  • No posts were found

A fost semnat protocolul de colaborare locală între PNL și Alianța USR PLUS

A fost semnat protocolul de colaborare locală între PNL și Alianța USR PLUS
octombrie 06
04:07 2020

Luni, 05 octombrie 2020, la sediul PNL a fost semnat protocolul de colaborare locală între PNL și Alianța USR PLUS. Astfel, cele 3 formațiuni vor colabora în Consiliul local municipal sub denumirea Alianța pentru Râmnic în vederea aplicării unitare a prevederilor din programele propuse în campania ce tocmai s-a încheiat. Astfel, au fost stabilite prioritățile:

  • Reorganizarea aparatului administrativ (reorganizare departamente, extinderea gradului de digitalizare și reducerea fluxului documentelor în format fizic, evaluarea și promovarea în posturi realizată doar pe criterii de performanţă). 
  • Transparență la nivelul întregii administrații publice locale a municipiului Râmnicu Vâlcea, eficientizarea și prioritizarea alocării cheltuielilor publice cât și asigurarea sustenabilității acestor cheltuieli
  • Crearea unui parc industrial
  • PSD+PER au reușit în perioada guvernării locale să falimenteze CET Govora, iar acum Alinața pentru Râmnic își asumă constuirea unei centrale termoelectrice în cogenerare
  • Implementarea conceptului Smart City, la nivelul municipiului Râmnicu Vâlcea. 
  • Crearea cadrului necesar implementării la nivelul administrației locale a conceptelor de guvernanță locală și democrație participativă.

În același timp, prin parteneriatul semnat, cele trei formațiuni își iau angajamentul ca cei doi viceprimari, Virgil Pîrvulescu și Andrei Gheorghiu, care vor reprezenta Alianța pentru Râmnic, să respecte legalitatea actelor administrative și să reprezinte interesele locuitorilor în Consiliul Local.

În urma rezultatului obținut, acest protocol este o consecință naturală a votului dat de cetățeni. Ei sunt cei care au desemnat această majoritate. Poate unii o privesc ca fiind fragilă, dar Alianța pentru Râmnic este una puternică, solidă și unită. 

Alianța pentru Râmnic este doar începutul unei administrații locale  menită a schimba imaginea municipiului.  Cetățenii au transmis un mesaj ferm pe 27 septembrie, anume că doresc o schimbare, fapt ce ne onorează, dar ne și obligă să fim responsabili.

Le mulțumim celor care au venit la vot și au acordat încrederea formațiunilor politice, PNL și alianța USR PLUS, dar trebuie să știe că la Râmnicu Vâlcea va fi o muncă grea, îndelungată, însă vor vedea foarte repede dosebirea dintre  administrația precedentă și cea de centru dreapta. Finalitățile cetățenilor sunt și ale noastre: acelea de a schimba fața administrației publice locale, de a îmbunătăți situația investițiilor și comunicarea directă cu cetățenii. 

Alianța pentru Râmnic

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

octombrie 2020
L Ma Mi J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...