Budeşti, localitate a cărei dinamică s-a schimbat radical în ultimii ani

 Breaking News
  • No posts were found

Budeşti, localitate a cărei dinamică s-a schimbat radical în ultimii ani

Budeşti, localitate a cărei dinamică s-a schimbat radical în ultimii ani
octombrie 10
20:31 2020

Motorul dezvoltării unei localităţi este, fără îndoială, factorul economic, iar, în acest sens, Budeştiul s-a dezvoltat într-un ritm susţinut, în ultimii ani. În localitate există în prezent locuri de muncă asigurate pentru fiecare persoană care îşi doreşte să se angajeze.

La doi paşi de Râmnic, practic lipită de oraş, Budeştiul este o comună în permanentă dezvoltare, unde lucrurile se află într-o continuă mişcare. Este o localitate a cărei dinamică s-a schimbat radical în ultimii ani. Acest lucru se reflectă în numărul de societăţi comerciale care înfloresc în această localitate, în noile investiţii ale administraţie locale şi în multe alte argumente. În spatele avântului echipei administraţiei locale Budeşti nu existe secrete, un lucru este cert: Budeştiul a devenit comuna cu cel mai mare venit pe cap de locuitor din judeţ, pentru că în localitate s-au creat aproximativ 4000 de locuri de muncă, lucru care îi atrage spre această comună limitrofă inclusiv pe cei de la oraş, care sunt în căutarea unui loc de muncă. Altfel spus, localitatea Budeşti a cunoscut în ultimii ani una dintre cele mai spectaculoase transformări. Gospodărirea eficientă a comunei, a bugetului local şi, nu în ultimul rând, bunăstarea cetăţenilor localităţii sunt obiectivele principale ale administraţiei locale.

Obiectivele sunt îndrăzneţe, mai ales că atragerea investitorilor înseamnă un imbold de dezvoltare a localităţii. Pentru perioada următoare, administraţia locală este pionul principal în ceea ce priveşte noua viziune asupra dezvoltării localităţii şi continuarea proiectelor pe care le iniţiază la Budeşti: „Budeştiul a ajuns o localitate cunoscută în ţară, dar, pentru a ajunge la acest stadiu, am făcut  tot ce ne-a stat în putinţă să promovăm zona pentru investitori. Cu siguranţă, localitatea are şanse să se dezvolte în continuare pe zona industrială, însă, pentru a atrage noi investitori avem nevoie de o infrastructură bine pusă la punct. Pentru asta ne-am luat nişte angajamente pe care trebuie să le executăm şi să facem în aşa fel încât şi alţi investitori să fie atraşi spre zona noastră. Cu siguranţă, dacă lucrurile merg aşa cum le-am stabilit, vor veni şi alţi noi investitori”, afirmă primarul din Budeşti, Ionel Vlădulescu. Printre localităţile din apropierea Râmnicului care au cunoscut o dezvoltare atât în atragerea fondurilor în zona de extindere a utilităţilor, cât şi în cea economică, Budeştiul ocupă un loc important, iar primarul din localitate continuă procesul de modernizare.  

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

octombrie 2020
L Ma Mi J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...