Scor spectaculos la Primăria Stoeneşti: „Am câştigat tot ce s-a putut”

 Breaking News
  • No posts were found

Scor spectaculos la Primăria Stoeneşti: „Am câştigat tot ce s-a putut”

Scor spectaculos la Primăria Stoeneşti: „Am câştigat tot ce s-a putut”
octombrie 11
17:29 2020

Gheorghe Dumbravă este marele câştigător al alegerilor locale pentru funcţia de primar al localităţii Stoeneşti, menţinându-şi poziţia de lider şi clasându-se şi de data aceasta în topul celor mai buni primari din ţară. Candidatul PNL a câştigat detaşat alegerile în toate secţiile de votare, acesta menţinându-şi scorul obţinut pentru a doua oară consecutiv, de 92% din voturile exprimate. Primarul reales al localităţii Stoeneşti a vorbit despre rezultatele alegerilor locale în urma cărora cetăţenii i-au acordat încrederea lor pentru următorii patru ani, dar şi despre campania murdară pe care contracandidaţii săi au ales să o facă. Acesta a ţinut să le mulţumească celor care au mers la urne, şi în special persoanelor care au votat pentru continuitate: „Am câştigat tot ce s-a putut. Şi de data aceasta am obţinut acelaşi procent, însă, spre deosebire de anul 2016, acum au fost momente de vis, şi nu este deloc o exagerare. Am văzut 30 – 40 de oameni stând la rând, păstrând distanţarea socială, intrând în secţiile de votare doar câte 3 persoane, iar seara, la numărătoare, am constatat că am avut în fiecare secţie de votare 500 de voturi, iar contracandidaţii au obţinut abia 20 sau 25 de voturi. A fost fantastic, un moment de neuitat. La Stoeneşti prezenţa la vot a fost foarte mare. Am avut parte de o campanie murdară, cuvinte destul de grave, fapt pentru care mă gândesc serios, şi am de gând să-i acţionez în judecată. Eu nu am atacat pe nimeni niciodată, din partea mea, de fiecare dată, campaniile s-au bazat pe fair play, pe bunul simţ. În această campanie am trecut pe la poarta fiecărui cetăţean împreună cu doi consilieri, nu cu alai, şi i-am rugat pe cetăţeni să meargă la vot şi să mă susţină, ceea ce s-a şi întâmplat. Modul în care s-a votat este dovada că noi suntem învingători, inclusiv pe linie de partid. Într-un cuvânt, cetăţenii s-au maturizat, să nu se mai spună nimeni că oamenii de la ţară nu ştiu să voteze, fiindcă la noi s-a demonstrat contrariul”, a punctat primarul din Stoeneşti, Gheorghe Dumbravă.

„Le mulţumesc pentru încrederea şi susţinerea exprimată. Prin prezenţa la vot mi-au demonstrat încredere şi apreciere, fapt care mă motivează să fac tot ce îmi stă în putinţă si este necesar pentru a nu-i dezamăgi pe oameni, dar şi pentru a duce lucrurile la o finalitate înfloritoare. Iubesc aceasta comuna şi doresc sa fim solidari şi uniţi pentru prosperitatea ei”, spune primarul Gheorghe Dumbravă.

Majoritate covârşitoare în Consiliul Local

Proiectele implementate în ultimii ani şi realizările din comună au contat pentru cetăţeni, care i-au acordat votul de încredere primarului PNL Gheorghe Dumbravă pentru câştigarea celui de-al treilea mandat. În Consiliul Local, echipa PNL Stoeneşti are majoritate, urmând să beneficieze de 9 consilieri din 11. Şi preşedintele PNL Vâlcea, Cristian Buican a câştigat încrederea cetăţenilor din Stoeneşti, reuşind în localitatea administrată de Gheorghe Dumbravă să obţină un scor la fel de bun, la alegerile pentru Consiliul Judeţean. „Avem o majoritate zdrobitoare în Consiliul Local. PSD a luat doar doi consilieri, unul dintre ei fiind prin redistribuire, la fel ca şi în campaniile precedente. Celelalte trei partide, PER, PMP şi Pro România au fost nesemnificative”, ne-a declarat primarul Gheorghe Dumbravă.

Proiectele implementate în ultimii ani şi realizările din comună au contat pentru cetăţeni

O serie de investiţii importante a reuşit administraţia condusă de Gheorghe Dumbravă pentru comuna Stoeneşti, şi din 2012 a accelerat ritmul dezvoltării. Infrastructura rutieră, cea şcolară, reabilitarea clădirilor publice, asfaltarea drumurilor comunale şi asigurarea de utilităţi s-au aflat printre priorităţile administraţiei din Stoeneşti, iar toate acestea au fost apreciate din plin de cetăţeni, la fiecare rundă de alegeri. După două mandate reuşite, Gheorghe Dumbravă îl începe şi pe al treilea, cu acelaşi scor zdrobitor la alegerile locale din 27 septembrie 2020. „92% este un procent de mândrie, dar şi o responsabilitate foarte mare. În situaţia aceasta, din respect faţă de cetăţeni, voi face tot posibilul şi le voi fi alături. Oamenii îşi pun mari speranţe în mine, ca atare, trebuie să fiu la nivelul aşteptărilor lor. Cum am fost în cei opt ani, aşa voi fi şi de acum înainte. Referitor la investiţii, trebuie să accesăm fonduri, să facem proiecte şi să lucrăm pentru oameni. Proiectul privind sursa noastră de apă vreau să fie gata luna viitoare. În acest sens sunt în fiecare zi pe şantier, chiar dacă de constructor sunt mulţumit, dar vreau să văd proiectul finalizat. Ne dorim cât mai repede sursa noastră de apă, fiindcă acum luăm apă din reţeaua localităţii Bărbăteşti”, a punctat primarul din Stoeneşti.

Priorităţile sunt: finalizarea proiectelor în derulare, dar şi demararea investiţiilor promise în campanie

Alegerile locale au trecut, la fel şi bucuria câştigării la pas a mandatului următor, astfel că administraţia locală din Stoeneşti a şi început treaba pentru a realiza ceea ce îşi propune să facă în următorii patru ani: „Tot cea am trecut în pliantul cu „promisiuni” din campania din 2016 s-a realizat. Am promis iluminat stradal cu lămpi led, astăzi este înfăptuit. Am promis apă şi canalizare, am promis asfaltarea drumurilor comunale, pentru care în prezent se lucrează, iar ultimii kilometrii de drumuri comunale se vor finaliza în acest mandat. În acest sens au mai rămas 11 kilometri de drumuri comunale, iar acest proiect este aprobat în vederea finanţării la Compania Naţională de Investiţii. Pentru noi, drumul judeţean reprezintă o problemă, în acest sens sperăm ca domnul preşedinte al Consiliului Judeţean să-l aibă în vedere, fiindcă trebuie intervenit cu lucrări de modernizare, deoarece în anumite puncte s-a lucrat pentru introducerea canalizării, iar drumul s-a mai deteriorat. În prezent suntem prioritari cu proiectul privind introducerea gazelor, unde Primăria Stoeneşti face parte din parteneriatul iniţiat în acest sens cu primăriile Costeşti şi Bărbăteşti. Alte proiect pe care-l avem privesc reabilitarea şi modernizarea şcolii, construirea unei săli de sport, modernizarea şi extinderea căminului cultural din centrul localităţii, dar şi amenajarea unei zone de agrement pentru care am sa vorbesc mai mult la timpul oportun. Acestea ar fi obiectivele mele în acest moment”, a precizat Gheorghe Dumbravă.

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

octombrie 2020
L Ma Mi J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...