Anul trecut, pierderi de 31,3 milioane lei şi capitaluri negative de 27,3 milioane lei pentru SC Ciech Spolka Akcyjna Varşovia SA Sucursala Râmnicu Vâlcea

 Breaking News
  • No posts were found

Anul trecut, pierderi de 31,3 milioane lei şi capitaluri negative de 27,3 milioane lei pentru SC Ciech Spolka Akcyjna Varşovia SA Sucursala Râmnicu Vâlcea

Anul trecut, pierderi de 31,3 milioane lei şi capitaluri negative de 27,3 milioane lei pentru SC Ciech Spolka Akcyjna Varşovia SA Sucursala Râmnicu Vâlcea
octombrie 15
06:43 2020

Conform datelor Ministerului Finanţelor Publice, SC Ciech Spolka Akcyjna Varşovia SA Sucursala Râmnicu Vâlcea (o societate înfiinţată în 2013 de SC Ciech Soda România SA pentru a comercializa mărfurile produse în fabrica din Râmnicu Vâlcea) a realizat anul trecut o cifră de afaceri de circa 365 milioane de lei, venituri totale de 375 milioane de lei şi pierderi de 31,3 milioane de lei.

La data de 31 decembrie 2019, SC Ciech Spolka Akcyjna Varşovia SA Sucursala Râmnicu Vâlcea avea datorii de 106 milioane de lei şi creanţe de 32 milioane de lei.

Societatea avea anul trecut un număr mediu de salariaţi de 48 de persoane, capitaluri negative de 27,3 milioane de lei, iar tipul de activitate, conform clasificării CAEN, era „Comerţ cu ridicata al produselor chimice”.

În comparaţie, în 2018, societatea a realizat afaceri de 498,5 milioane de lei, venituri totale de 514,5 milioane de lei şi pierderi de 4,58 milioane de lei. Prin contractul de vânzare a pieţei nr. 216/31 ianuarie 2014, SC Ciech Soda România SA a vândut către SC Ciech Spolka Akcyjna Varşovia SA Sucursala Râmnicu Vâlcea drepturi de piaţă, acesta însemnând transferul sau vânzarea activităţii efectuate de vânzător înainte de data tranzacţiei (definite în contract ca fiind cu data de 1 ianuarie 2014) reprezentând contractele existente, clienţi, baza de date, relaţiile de piaţă, analizele de piaţă existente, împreună cu interzicerea din partea vânzătorului a competiţiei (concurenţei) după încheierea tranzacţiei. Contractul de vânzare a pieţei încheiat între SC Ciech Soda România SA, în calitate de vânzător, şi SC Ciech Spolka Akcyjna Varşovia SA Sucursala Râmnicu Vâlcea, în calitate de cumpărător, are o valoare juridică de 4,4 milioane de lei.

Prin contractul de colaborare în domeniul vânzării sau cumpărării produselor dintre SC Ciech Soda România SA şi SC Ciech Spolka Akcyjna Varşovia SA Sucursala Râmnicu Vâlcea s-au definit normele şi procedurile de vânzare a produselor producătorului în favoarea Ciech şi stabilirea obligaţiilor părţilor în ceea ce priveşte achiziţionarea produselor producătorului în numele şi pe contul propriu al Ciech, în scopul revânzării acestora de către Ciech cumpărătorilor din ţară şi din străinătate. Lista produselor SC Ciech Soda România SA destinate vânzării cuprinde carbonat de sodiu şi silicat de sodiu.

Contractul cu SC Ciech Spolka Akcyjna Varşovia SA Sucursala Râmnicu Vâlcea este încheiat pe o perioadă nedeterminată. În baza hotărârii Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor (AGEA) de la SC Ciech Soda România SA din 15 ianuarie 2015 a fost decisă retragerea de la tranzacţionare a societăţii de pe piaţa BVB şi radierea din evidenţa ASF a acţiunilor emise de societate, întreprinderea fiind delistată de pe pieţele de capital.

Tot atunci, acţionarii SC Ciech Soda România SA au mai aprobat intrarea societăţii în calitate de parte care se obligă, împrumutat suplimentar sau garant suplimentar, la contractul multi-facilitate de credit şi asumarea de către societate a tuturor drepturilor şi obligaţiilor care decurg în beneficiul sau în sarcina acesteia, din contractul multi-facilitate de credit, urmare a acestei aderări

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

octombrie 2020
L Ma Mi J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...