SC Wipro Infrastructure Engineering SA va contracta o facilitate de export în limita de expunere în sumă de 3 milioane de euro

 Breaking News
  • No posts were found

SC Wipro Infrastructure Engineering SA va contracta o facilitate de export în limita de expunere în sumă de 3 milioane de euro

SC Wipro Infrastructure Engineering SA va contracta o facilitate de export în limita de expunere în sumă de 3 milioane de euro
octombrie 15
04:23 2020

Rajib Ghosh, în calitate de administrator unic al SC Wipro Infrastructure Engineering SA, a decis convocarea Adunării Generale Ordinară a Acţionarilor pentru data de 23 octombrie 2020, la sediul societăţii din Râmnicu Vâlcea, pentru acţionarii înregistraţi la sfârşitul zilei de 1 octombrie 2020 (data de referinţă) în registrul acţionarilor.

Pe ordinea de zi a AGA sunt următoarele propuneri: aprobarea contractării de către SC Wipro Infrastructure Engineering SA a unei facilităţi de factoring de export în limita de expunere în valoare de 3 milioane de euro, fără regres, prin încheierea cu Skandinaviska Ensklida Banken AB Helsinki Branch a unui contract de cumpărare creanţe, cu privire la creanţele societăţii faţă de debitorul Cargotec Polonia SP, cu sediul social în Polonia; aprobarea încheierii de către SC Wipro Infrastructure Engineering SA a oricăror alte documente necesare în vederea intrării în vigoare a contractului de factoring, inclusiv, dar fără a se limita la contracte de garanţie, cereri de utilizare, notificări, formulare, cereri etc.

De asemenea, acţionarii SC Wipro Infrastructure Engineering SA îl vor împuternici pe Rajib Ghosh, administrator unic al societăţii, pentru ca în numele şi pe seama societăţii: să o reprezinte cu depline puteri în faţa SEB, notarului public, oricăror terţe persoane, oricăror autorităţi publice sau private şi în general oriunde va fi necesar în scopul semnării şi intrării în vigoare a contractului de factoring şi a tuturor actelor şi documentelor accesorii acestuia sau în legătură cu acesta; să negocieze şi să accepte clauzele contractuale prevăzute de contractul de factoring; să semneze şi să încheie în numele şi pe seama societăţii contractul de factoring şi orice contracte de garanţie, etc.

Potrivit situaţiilor financiare aferente anului trecut, publicate de Ministerul Finanţelor, SC Wipro Infrastructure Engineering SA a înregistrat creşteri ale încasărilor, cifrei de afaceri, dar a continuat să aibă pierderi. La 31 decembrie 2019, SC Wipro Infrastructure Engineering SA a avut o cifră de afaceri de 83,7 milioane de lei, venituri de 67,7 milioane de lei, cheltuieli de circa 75 milioane de lei şi pierderi de 7,6 milioane de lei. La finele anului trecut, SC Wipro Infrastructure Engineering SA avea datorii totale de 58,8 milioane de lei, 235 de salariaţi, active imobilizate de 18,2 milioane de lei şi tipul de activitate, conform clasificării CAEN, „Fabricarea de motoare hidraulice”.

La începutul anului 2013, Wipro Infrastructure Engineering, o companie de producţie din grupul controlat de miliardarul indian Azim Premji, prelua producătorul de pompe şi compresoare SC Hervil SA de la omul de afaceri Luigi Pepenel Gheorghe, care deţinea peste 95% din acţiuni. Valoarea tranzacţiei nu a fost făcută publică, dar a marcat intrarea grupului indian şi în producţie pe piaţa locală, în condiţiile în care până la acea dată Wipro fusese activ doar prin divizia de tehnologie, IT şi outsourcing cu peste 800 de salariaţi în România. Exportul SC Wipro Infrastructure Engineering SA reprezintă 80% din producţie.

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

octombrie 2020
L Ma Mi J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...