Tudor Constantin Daniel: „Mulţumirea comunităţii este ceea ce mă preocupă”

 Breaking News
  • No posts were found

Tudor Constantin Daniel: „Mulţumirea comunităţii este ceea ce mă preocupă”

Tudor Constantin Daniel: „Mulţumirea comunităţii este ceea ce mă preocupă”
octombrie 15
21:09 2020

Tudor Constantin Daniel este noul primar al localităţii Şuşani, confirmat în funcţie cu o majoritate covârşitoare de voturi în faţa contracandidaţilor.

Pentru noul mandat, tânărul primar îşi propune echilibru şi transparenţă în primărie şi spune că face acest lucru pentru că misiunea sa de primar este aceea de a fi în slujba nevoilor comunității locale, respectând principiile precum: responsabilitate şi  disciplină, spirit de echipă, dar în primul rând, respect față de lege și cetățean.

Totodată, tânărul Tudor Constantin Daniel afirmă că va continua proiectele pentru care fosta conducere a obţinut finanţări guvernamentale, dar şi europene, iar în plus consideră că trebuie implementate și alte proiecte imperios necesare pentru modernizarea Şuşaniului. Având de la cine să înveţe foarte multe în ceea ce priveşte administraţia publică, Tudor Daniel Constantin are în plan inclusiv înfiinţarea unui departament  privind accesarea fondurilor europene:  

„După învestire voi convoca într-o şedinţă salariaţii primăriei pentru a prezenta modalitatea mea de lucru, în cadrul căreia am să subliniez atitudinea de mediator pe care o am, şi asta pentru că vreau să avem echilibru şi transparenţă în primărie. Fac toate aceste lucruri, odată cu debutul meu în administraţie, deoarece nu îmi doresc reproşuri din partea cetăţenilor.  Mulţumirea comunităţii este ceea ce mă preocupă şi, de aceea, tot ceea ce voi facem este pentru localitatea noastră. Un alt lucru pe care-l voi face este cunoașterea în cel mai mic detaliu a lucrărilor și proiectelor pe care le avem în localitate. Primul obiectiv pe care mi l-am propus este finalizarea proiectului de alimentare cu apă. În vedere am şi finalizarea proiectelor de reabilitare şi modernizare a şcolilor din localitate din satele Uşurei, Rîmeşti şi Stoiculeşti, care se vor finaliza în maximum două luni. Pentru că sunt un acaparator de informaţie, un alt proiect foarte este înfiinţarea unui departament, în cadrul Primăriei Şuşani, pentru accesarea fondurilor europene”, a punctat noul primar al comunei Şuşani, Constantin Daniel Tudor.

Constantin Daniel Tudor le mulţumeşte locuitorilor pentru încrederea acordată

Constantin Daniel Tudor le mulţumeşte tuturor cetăţenilor pentru încrederea pe care i-au demonstrat-o şi îi asigură de întreaga sa apreciere. Pentru următoarea perioadă, tânărul  primar din Şuşani are în vedere noi proiecte locale, pe lângă cele realizate până în prezent, care au drept scop îmbunătăţirea calităţii vieţii şi creşterea nivelului de trai pentru toţi cetăţenii:

„Vreau să le mulţumesc tuturor cetăţenilor,  îi respect şi le spun că sunt primarul tuturor. Am fost crescut aici, în sat, comunitatea mă cunoaşte iar procentul pe care mi l-au acordat este dovada că au încredere în mine şi nu-i voi dezamăgi. Sunt o persoană corectă și cinstită, cred că un primar trebuie să aibă respect, el este în slujba cetățeanului, nu cetățenii sunt în slujba primarului, iar această definiţie se va respecta. Prin departamentul de accesare a fondurilor europene pe care-l  vom înfiinţa avem în plan proiecte care să continue dezvoltarea localităţii, dar şi proiecte care să creeze locuri de muncă, deoarece locuitorii din Şuşani își doresc de la administratorul comunei lor locuri de muncă pentru tinerii care mai sunt în sat şi poate, de ce nu, voi putea găsi pârghii serioase în acest sens, privind întoarcerea  celor plecaţi.

Primarul este foarte respectat şi apreciat în comună

Pentru următoarea perioadă, primarul Constantin Daniel Tudor are în plan finalizarea lucrărilor privind extinderea sistemului de alimentare cu apă, continuarea lucrărilor de modernizare a celor trei şcoli, finalizarea construirii celor 6 poduri peste pârâul Beica şi a lucrărilor de reabilitare şi modernizare a dispensarului medical. O altă investiţie aflată pe ultima sută de metri este proiectul de asfaltare a celor aproximativ 20 de kilometri de drumuri comunale, dar şi finalizarea şi punerea în funcţiune a bazei sportive. Pe lângă acestea, Constantin Daniel Tudor are în plan, în acest mandat, înfiinţarea sistemului de gaze, introducerea sistemului de canalizare, construirea unei grădiniţe cu program prelungit, înfiinţarea unui after school şi a unei pieţe agro – alimentare, construirea din temelii a unui cămin de bătrâni, dar şi amenajarea unui complex de agrement cu piscină, terenuri de sport cu gazon sintetic. Acestea suntd doar o parte dintre planurile şi proiectele făgăduite localnicilor, trecute în broşura pe care Constantin Daniel Tudor le-a oferit-o localnicilor.

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

octombrie 2020
L Ma Mi J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...