Profesorii din Lăpuşata au primit laptopuri din partea Primăriei

 Breaking News
  • No posts were found

Profesorii din Lăpuşata au primit laptopuri din partea Primăriei

Profesorii din Lăpuşata au primit laptopuri din partea Primăriei
octombrie 18
17:22 2020

Pentru a asigura continuitatea actului educațional în contextul epidemiologic actual primarul localităţii Lăpuşata, Nicolae Joiţa, a alocat fonduri din bugetul local pentru a achiziționa dispozitivele electronice necesare dascălilor, astfel încât procesul educaţional să se poate desfăşura şi online, la nevoie.

„Ne pregătim pentru scenariul roşu. În acest sens, am achiziţionat pentru profesori 15 laptopuri. Am ost interesat să sprijin cadrele didactice care își desfășoară activitatea în unitățile de învăţământ din localitatea noastră. Pentru a se desfăşura cursurile online fără probleme aşteptăm şi tabletele promise de Guvern, referitor la care Inspectoratul Şcolar ne dă asigurări că vor sosi. Am solicitat pentru copii aproximativ 145 de tablete. În situaţia în care acestea nu vor veni, le vom achiziţiona noi. Solicitare la Inspectoratul Şcolar a fost şi pentru laptopuri, dar, fiindcă am văzut că nu vin şi profesorii au nevoie urgent de ele am decis să alocăm noi fonduri pentru aceste dispozitive electronice”, ne-a declarat primarul localităţii Lăpuşata, Nicolae Joiţa.

Pe lângă aceste achiziţii, primarul a continuat dotarea şcolii din localitate cu mobilier nou adecvat. Astfel, în această perioadă au mai fost aduse alte 55 de băncuţe individuale şi scaune noi pentru copii:

„Continuăm modernizarea şcolii, iar directorul şcolii noastre va accesa fonduri printr-un program pentru dotarea fiecare săli de curs cu table inteligente şi video proiectoare. Noi facem tot ce ne stă în putere să menţinem cursurile cu prezenţă fizică. Metoda predării online nu este eficientă, aceasta este părerea mea”, a precizat primarul localităţii Lăpuşata, Nicolae Joiţa.

Potrivit rezultatelor de la alegerile locale, Nicolae Joiţa a fost reconfirmat în funcţie cu majoritatea voturilor exprimate de localnici, în faţa contracandidaţilor. Le mulţumeşte cetăţenilor pentru acest lucru și spune că numai cu ajutorul lor şi al consilierilor locali a reuşit să modernizeze comuna, de la reţeaua de canalizare şi alimentare cu apă până la construirea podurilor şi modernizarea şcolii. Printre cele mai importante realizări ale primarului din Lăpuşata se numără asfaltarea drumurilor comunale, iar pentru următorul mandat are în plan extinderea reţelei de apă şi canalizare, modernizarea infrastructurii rutiere, dar şi înfiinţarea rețelei de distribuție a gazelor naturale pe o lungime de 22 de kilometri, proiectul fiind depus în ianuarie 2020 la Ministerul Dezvoltării.

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

octombrie 2020
L Ma Mi J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...