Meci greu pentru Flacăra la Simeria

Flacăra Horezu joacă azi, la Simeria, restanța din etapa 7, cu Cetate Deva, echipa lui Fane Nanu.

Flacăra Horezu a stat în weekendul trecut, deoarece sibienii de la Hermannstadt II au cazuri de Covid-19 și nu au primit avizul DSP să joace. Partida Flacăra Horezu – Hermannstadt II, din cadrul etapei 8 a a fost amânată pentru 10 noiembrie (ora 14.00), deoarece sibienii nu au primit avizul DSP.

Echipa din Treapt mai are o restanță din etapa 7, la Simeria, cu CSM Deva, joc programat de FRF miercuri, 4 noiembrie. Echipa pregătită de Fane Nanu este o echipă incomodă acasă și este în suferință de puncte, chiar dacă în weekend a câștigat clar disputa cu Costești, scor 3-0. Partida de la Simeria se va juca cu siguranță, regulamentul FRF permițând o singură amânare.

Din iarnă, Horezu și-ar putea completa lotul subțire numeric și compus ăîn majoritate din juniori. La Flacăra ar putea reveni atacantul Gueye Mansour, care după ce a început sezonul în Treapt, a ales să meargă la Șimleu Silvaniei.

Echipă probabilă: D.Vlădoi – Mihăescu, Moldovan, Cr.Munteanu, Grosu – Stănică, Nistor, Precup, Simeanu – S.Preda, Ad.Popa

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *