Toți copiii din Lăpuşata vor primi cadouri de Crăciun

Chiar dacă anul acesta a fost unul atipic, primarul nu a vrut să strice magia sărbătorilor de iarnă. Cum serbările de la şcoală nu se vor mai putea organiza, Moş Crăciun va duce cadourile direct acasă la cei mici. Nici activităţile legate de desfăşurarea colindului nu vor mai fi ca în anii trecuţi, pentru că nu se pot forma grupuri mari de colindători:

„Trecem printr-o perioadă atipică, aceasta este situaţia, nu este nici o plăcere nici pentru mine, ca primar al localităţii să dau asemenea anunţuri, dar suntem obligaţi, pentru că au fost foarte multe întrebări şi sigur că cetăţenii îşi doresc colindători la poartă. Eu îi sfătuiesc pe toţi cetăţenii sa aibă grijă de ei, de sănătatea lor, nu pot să încurajez într-o astfel de perioadă colindele. Le doresc cetăţenilor să aibă sărbători fericite alături de familiile dumnealor, iar eu îmi doresc să terminăm cât mai repede cu această perioadă de instabilitate şi neplăcută pentru toţi şi să ne întoarcem la obiceiurile şi la datinile noastre”, a precizat primarul localităţii Lăpuşata, Nicolae Joiţa.

Pentru ca toți copiii din Lăpuşata să se bucure de vizita Moșului Crăciun, Primăria şi Consiliul Local i-au dat o mână de ajutor pregătind 180 de pachete cu cadouri pentru preşcolarii din grădiniţe şi şcolarii din ciclul gimnazial, de la unitatea de învăţământ din localitate.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *