Căminul cultural din comuna Pesceana va avea parte de cele mai bune dotări. Vremea friguroasă pune probleme unor proiecte.

Ninsoarea a fost semnificativă, însă primăria din comuna Pesceana a făcut față în această situație

La noi în comună a nins destul de mult. Ne-am descurcat, nu am avut niciun fel de problemă. Carosabilul a fost eliberat în scurt timp. ” ne-a declarat viceprimarul comunei Pesceana, Georgian Fulcescu.

Proiect de modernizare, oprit din pricina vremii friguroase

Avem construcții în derulare în valoare de 500.000 de euro, însă în această perioadă friguroasă muncitorii au probleme cu turnarea betonului. Aceste proiecte vizează construirea de drumuri, poduri și o grădiniță. Avem situații din decembrie cărora nu li s-a decontat valoarea. Așteptăm și vedem cum vom continua. ” ne-a declarat viceprimarul comunei Pesceana, Georgian Fulcescu.

Dezvoltarea căminului cultural se va realiza în comuna Pesceana, fiind un proiect care va beneficia de cele mai bune dotări.

Avem în licitație căminul cultural prin CNI. Noi nu ne ocupăm de nimic în legătură cu acest lucru, CNI are în responsabilitate vânzarea. Noi am predat amplasamentul cu terenul și proiectul. Ei se ocupă cu procedura de licitație și de încredințarea lucrărilor. Dorim să îl dotăm cu tot ce are nevoie. Depunerea de oferte s-a terminat, este în evaluare acum. ” ne-a declarat viceprimarul comunei Pesceana, Georgian Fulcescu.

Proiect în valoare de 5 milioane de euro pentru modernizarea drumului local

Noi avem un proiect pentru modernizarea de interes a drumului local, distanța fiind de 12 kilometri, pe care noi l-am depus la fonduri de dezvoltare. A fost depus, însă odată cu schimbarea guvernului, a fost desființat. Am primit un avans pentru cheltuieli, proceduri de achiziție și dirigenție de consultanță. Proiectul se ridică la o valoare de aproximativ 5 milioane de euro. ” ne-a declarat viceprimarul comunei Pesceana, Georgian Fulcescu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *